Uzman Üye
Hocam radar hilesini poligonda enter basıyorum çalışmıyor.
oyunda enter basınca oyun bittikten sonra tekrar oyuna girince çalışır mıPoligonda çalışmaz zaten maça girip test edeceksin o zaman çalışır
Oyunda değil poligonda basıp inject et sonra çık poligondan artık hep çalışır minimap'ten kontrol edersin zatenoyunda enter basınca oyun bittikten sonra tekrar oyuna girince çalışır mı
çalışmıyor işte reis poligonda basıyorum botları çağrıyorum duvar arkası geçiyorum map'de gözükmüyor çıkıp derecesiz giriyorum derecesiz'de de çalışmıyorOyunda değil poligonda basıp inject et sonra çık poligondan artık hep çalışır minimap'ten kontrol edersin zaten
Poligonda çalışmaz zaten canım girip normal maçta bakacaksın her zaman göstermeyebilir radarın amacı en son nerelerde gözükmüş adam onu gösteriyor zaten çalışmıyordan kastın ne anlamadımçalışmıyor işte reis poligonda basıyorum botları çağrıyorum duvar arkası geçiyorum map'de gözükmüyor çıkıp derecesiz giriyorum derecesiz'de de çalışmıyor
ok denicemPoligonda çalışmaz zaten canım girip normal maçta bakacaksın her zaman göstermeyebilir radarın amacı en son nerelerde gözükmüş adam onu gösteriyor zaten çalışmıyordan kastın ne anlamadım
Önce poligona gireçen entere basıcan sonra ölüm kalıma girip dene radar da gözukuyor sa çalışıyor demektir çalışmadıysa tekrar acıp kapaoyunda enter basınca oyun bittikten sonra tekrar oyuna girince çalışır mı
reis poligonda bastım enter çıktım poligondan çıktım ölüm kalım savaşına girdim ama çalışmıyorölüm kalım savaşı girip mape bak
giriyom reis çalışmıyor enter basıyorum map'de gözükmüyormaca girmen gerekıyor hocam
reis poligonda enter basıp poligondan çıkıp ölüm kalım maçına gir çalışır diyorlar fakat poligonda enter basıp ölüm kalım maçına girince çalışmıyor.poligonda hangi rakibi görcek kanka tam olarak ?
Oyun içinde ss alıp atar mısın ?reis poligonda enter basıp poligondan çıkıp ölüm kalım maçına gir çalışır diyorlar fakat poligonda enter basıp ölüm kalım maçına girince çalışmıyor.
kanka radar dediğin videoda izlediğin hile değil bak radar farklı bende aynı hataya düşmüştüm minimap e bakıyomusun rakibin simgeleri çıkıyo olması lazım nerde olduğuna dairreis poligonda enter basıp poligondan çıkıp ölüm kalım maçına gir çalışır diyorlar fakat poligonda enter basıp ölüm kalım maçına girince çalışmıyor.
özelden atıcam bekle derecesiz girdim aktif kalOyun içinde ss alıp atar mısın ?
Bekliyorum yukarda minimapte gözükmesi lazım ona bakarak atarsan sevinirimözelden atıcam bekle derecesiz girdim aktif kal