- Konuyu başlatan
Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Tamam da biz de kötü demiyoruz ki çok lag var o bizim kafamızı daha da karıştırıyo
iyi güzelde gerçekten dikkatim dağılıyo bıraktım normal oynuyom daha iyiHiç yoktan iyidir katılıyorum. Eskisi daha iyiydi ama bunada alışırsak kullanırız arkadaşlar.
kankam tamam eyw ellerine sağlık adamların da önceki banlatmıyodu radiye çıkardım hesabı ban atmadı sen kullanmamıssın onu galibaEski hile 1 günde banlatıyordu. Eleştiriceğinze teşekkür edin bence yöneticilere. Ücretsiz bir şekilde size üstünlük sağlayan bir hile sunuyorlar.
açınca alıştırmaya gir enter tuşuna bashileyi açamıyorum
Nasıl acamıyorsun hangi hatayı veriyo söyle yardımcı olalımhileyi açamıyorum
Güzel de arada göstermiyo o sıkıntı işte geliştirirler bence yakındaBöyle daha güzel olmuş bence. Hem radar olması da daha uzun süre undedected olmasını sağlar diye düşünüyorum
Donması kötü ya ama bence oda gidergayet iyi arada bi donuyor sonra tekrardan yerleri belli oluyor ama buda iyi
ben degil zaten adama cevap yazdım hileyi açıp oyuna giriyosun enter tuşuna basıyorsun diyeNasıl acamıyorsun hangi hatayı veriyo söyle yardımcı olalım
Post automatically merged:
Güzel de arada göstermiyo o sıkıntı işte geliştirirler bence yakında
Donması kötü ya ama bence oda gider
Valorantda hile çok sıkıntı gibi kanka ben hile açmıştım hwıd ban yedim nisanın 16sında açılcakmış bidaha valorandta hile yapmam töbe ettim vallaHileyi nasıl buldunuz
Ben onu açtığım ilk gün hwid yedim. Banlatıyordu.iyi güzelde gerçekten dikkatim dağılıyo bıraktım normal oynuyom daha iyi
kankam tamam eyw ellerine sağlık adamların da önceki banlatmıyodu radiye çıkardım hesabı ban atmadı sen kullanmamıssın onu galiba
açınca alıştırmaya gir enter tuşuna bas
aynen onun gibi sorunlar varmış ama hile daha çok yeni yakında duzeltilir diye düşünüyorumGüzel de arada göstermiyo o sıkıntı işte geliştirirler bence yakında
harika, şimdi tek yapmam gereken güzel bir bileğe sahip olmakHileyi nasıl buldunuz
nasıl onaylı üye olunuyorHileyi nasıl buldunuz