Onaylı Üye
Daha hızlı rank kasabilmem için öneri ve görüşerinizi bekliyorum bronzda kaldım yardımcı olur musunuz
prefire atarak oyna daha avantajlı olur birde smoke karakterlerini mainlersen iyi olur çünkü o eloda smoke oynayan çok yokDaha hızlı rank kasabilmem için öneri ve görüşerinizi bekliyorum bronzda kaldım yardımcı olur musunuz
hangi karakteri önerirsiniz meselaprefire atarak oyna daha avantajlı olur birde smoke karakterlerini mainlersen iyi olur çünkü o eloda smoke oynayan çok yok
tek başıma yapamıyorum karşı daha güçlü geliyor amahızlı kasmanın bi yolu yok maç kaybetmemen lazım yani
viper öneririm hocam ben kendisini mainledim yüksek eloda gayet iş yapıyor internetten videolara bakıp öğrenebilirsiniz line up ları falanhangi karakteri önerirsiniz mesela
ban riski nedir acaba biliyor musunSüper üye olup sitedeki hile ile çok rahat kasabilirsin.
yapamıyorsan bir kaç ek booster gerekiyor hile gibihangi karakteri önerirsiniz mesela
Post automatically merged:
tek başıma yapamıyorum karşı daha güçlü geliyor ama
şuan undetected belli etmezsen uzun süre oynarsın ama elinde sonunda ban yersinban riski nedir acaba biliyor musun
ilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerimşuan undetected belli etmezsen uzun süre oynarsın ama elinde sonunda ban yersin
rica ederim iyi akşamlarilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
3 ila 5 hesap oynaman lazım bir günde çok belli etmemek lazım legit oynaman lazım yaniban riski nedir acaba biliyor musun
5 kişi bulabileceğimi sanmıyorum5 pre girin
reis ben zor giriyorum 5 kişiyi nerden bulayım5 pre girin
forumdan bulabilirsin hileli veya hilesiz5 kişi bulabileceğimi sanmıyorum
Post automatically merged:
reis ben zor giriyorum 5 kişiyi nerden bulayım![]()
son söylediğini tam anlamadım reishocam kendine pre bul 5 ki yada 3 kişi beraber oynayın eğer öyle de olmuyorsa eloboost satın alın ama gold veya plata kafar yaptır.
Takım arkadaşı arıyorsan gelebilirimDaha hızlı rank kasabilmem için öneri ve görüşerinizi bekliyorum bronzda kaldım yardımcı olur musunuz