Valorant rank atlamak için taktik lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
game sense'ini geliştir ses kas aim çalış profesyonel oyuncuları izle kendini geliştir kısaca

Üye
4 HİZMET YILI
bu videoyu izliyebilirsin sürekli anteraman yapa yapa taktik videoları izliyerek zamanında hilesiz elamasa kadar çıktım.

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
oyundaki haritalara hakim olmanlazım bide sage gibi destek karakterlerini oynamaya başlaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aimini geliştirmen lazım poligonda çalışarak dm atarak geliştirebilirsin. Oyun bilginide geliştirmen lazım ajanlara haritalara hakim olman gerek. Bol bol oyun oynayarak ikisinide geliştirebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
5 pre olun mümkünse diğerleri smurfolsun ve main çarlarını alıp ciddi oynasınlar sinirlenmemek de önemli

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Süper üye olup sitedeki hileyi kullanarak olabilirsin yada aim çalış hep ölüm kalım falan at

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
karekterleri mainle kardeşim ayrı karekter oynama tek bır karektrerde proffısyonel ol başarıların devamını dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Daha hızlı rank kasabilmem için öneri ve görüşerinizi bekliyorum bronzda kaldım yardımcı olur musunuz
duo girebilmen en büyük etken olur bunun yanında biraz daha taşıyıcı ajanlar seçebilirsin. ögretici youtube videoları izleyebilirsin ama unutma ki fps oyunlarında en önemli şey pratik ve aim dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...