Valorant RGX Vandal alınmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
RGX seti bence oyundaki en iyi set.Ozellikle RGX Kelebek ve RGX Vandal çok iyi rahatlatıcı resmen

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valorant yan hesabıma RGX Vandal gelmiş. Sizce almalı mıyım yoksa ana hesaba mı VP çekip skin beklemeliyim? Ana hesabımda sadece bir Battle Pass var, yan hesabım boş.
hocam bana kalırsa RGX vandal alınır gerek olsun hissiyatı gerek olsun görüşü hatta imaknın varsa setin diğer üyelerinide almalısın güzel set

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rgx serisi güzel aslında alınabilir ama ne olursa olsun yağmacı vandal gibisi gelmeyecek valoranta pek beğenmediysen yağmacı vandal bekleyebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
al yani tek diyeceğim al bende var çok iyi bu arada sesi dersin efektler dersin güzel bi skin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
rgx çok iyi kanka verdiğin paraya kesinlikle değer sana kaçırma derim yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Benim hoşuma gitmeyen skin serisinden fakat vurduruyor diyorlar bilmiyorum görüntü açısından tercih etmeyeceğim bir skin

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam tamamen tercih meselesi. Beğeniyorsanız alın. Hissiyatı güzel bir kostüm mermi sesleri ve spreyi hoşuma gidiyor. Çoğu profesyonel oyuncuda severek kullanıyor. Ben de tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tabikide herkesin kendi görüşün ama ben fazla fazla beğeniyorum kesinlikle alman lazım

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Valorant yan hesabıma RGX Vandal gelmiş. Sizce almalı mıyım yoksa ana hesaba mı VP çekip skin beklemeliyim? Ana hesabımda sadece bir Battle Pass var, yan hesabım boş.
O kurşunların teker teker çıkış sesi için bile alınır hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...