Ban yiyen hesaba zaten giriş yapmam imkansız,Spoofer atmak zorunda mıyım ?ban yiyen hesabına girme ve bidaha spoofer at ama format atmayı unutma
Yok reis kullanmadım ticket da attım gerizekalı bana cihaz banı yediğimi söylüyor sanki ben farkında değilimvaloranta girmeden önce forum hilesi kullandınız mı başka bir oyunun
knk hile kullandıysan yada banlı bi çara girmeye çalıştığıysan mecbur spoofer yada format
Zaten 4-5 ay önce hileden hwid yediğimi söylüyorum anakartım yandı fakat pc boş durdu yani 4-5 aydır oyuna girmiyordum anakartı da dün aldım ve oynadım banı da aynı günde yedimsadece anakartı değiştirmişsin zaten tek anakarta ban atmıyor ki farklı şeylere de ban atabiliyor meselea ssd , harddisk , ramler , tek anakartlık iş değil yani 3 ay mecburi beklemek zorundasın .
eğer vanguard açıkken başka hile kullanmadıysan durduk yere ban yemezsin ticket atip öğrenebilirsin.Yok reis kullanmadım ticket da attım gerizekalı bana cihaz banı yediğimi söylüyor sanki ben farkında değilim
Post automatically merged:
Zaten 4-5 ay önce hileden hwid yediğimi söylüyorum anakartım yandı fakat pc boş durdu yani 4-5 aydır oyuna girmiyordum anakartı da dün aldım ve oynadım banı da aynı günde yedim
Bende biliyorum garip olan da bu yedim işteeğer vanguard açıkken başka hile kullanmadıysan durduk yere ban yemezsin ticket atip öğrenebilirsin.
sadece anakart değişimi ile mümkün olmuyor hwid ban dediğimiz şey donanım banı demek anakart banı değilArkadaşlar 4-5 ay önce Valorant hilesi kullaniyordum ve HWİD yedim 1-2 hafta sonra zaten pc anakart ı yandi ve değiştirmek zorunda kaldim daha sonra oyuna girdim ve ban yedim şuan tekrar hwid yedim ama hiçbir şekilde hile kullanmadim ne yapabilirim ticket da attı m
Okumadan yazmayın lütfen hile kullanmadım diyorumDostum kullandığın hile fix yemiş olabillir ya da ban koruması kötüdür?
Zaten anakartı dün aldım 4-5 aydır boş duruyordu pcsadece anakart değişimi ile mümkün olmuyor hwid ban dediğimiz şey donanım banı demek anakart banı değil
pardon dostum o zaman şöyle söyliyeyim başka bir oyunda hile kullanıyormusun? kullanıyorsan onu vanguard algılamış olabilir. (banı açmak için spoofer kullanmalısın)Okumadan yazmayın lütfen hile kullanmadım diyorum
Zaten anakartı dün aldım 4-5 aydır boş duruyordu pc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?