Valorant sebebsiz yere ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4-5 ay önce Valorant hilesi kullaniyordum ve HWİD yedim 1-2 hafta sonra zaten pc anakart ı yandi ve değiştirmek zorunda kaldim daha sonra oyuna girdim ve ban yedim şuan tekrar hwid yedim ama hiçbir şekilde hile kullanmadim ne yapabilirim ticket da attı m

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Vanguard açıksa farklı programları tespit edip banlıyor bilgin olsun.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valoranta girmeden önce forum hilesi kullandınız mı başka bir oyunun

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk hile kullandıysan yada banlı bi çara girmeye çalıştığıysan mecbur spoofer yada format

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
sadece anakartı değiştirmişsin zaten tek anakarta ban atmıyor ki farklı şeylere de ban atabiliyor meselea ssd , harddisk , ramler , tek anakartlık iş değil yani 3 ay mecburi beklemek zorundasın .

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valoranta girmeden önce forum hilesi kullandınız mı başka bir oyunun
Yok reis kullanmadım ticket da attım gerizekalı bana cihaz banı yediğimi söylüyor sanki ben farkında değilim
Post automatically merged:

knk hile kullandıysan yada banlı bi çara girmeye çalıştığıysan mecbur spoofer yada format
sadece anakartı değiştirmişsin zaten tek anakarta ban atmıyor ki farklı şeylere de ban atabiliyor meselea ssd , harddisk , ramler , tek anakartlık iş değil yani 3 ay mecburi beklemek zorundasın .
Zaten 4-5 ay önce hileden hwid yediğimi söylüyorum anakartım yandı fakat pc boş durdu yani 4-5 aydır oyuna girmiyordum anakartı da dün aldım ve oynadım banı da aynı günde yedim

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
spoofer alıcan yoluna bakıcan yada yeni pc :/

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yok reis kullanmadım ticket da attım gerizekalı bana cihaz banı yediğimi söylüyor sanki ben farkında değilim
Post automatically merged:

Zaten 4-5 ay önce hileden hwid yediğimi söylüyorum anakartım yandı fakat pc boş durdu yani 4-5 aydır oyuna girmiyordum anakartı da dün aldım ve oynadım banı da aynı günde yedim
eğer vanguard açıkken başka hile kullanmadıysan durduk yere ban yemezsin ticket atip öğrenebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum seni az çok anlayabiliyorum bende bi aralar hdd yandığı için ssd geçmiştim o ara hwid yedim aynı şekilde bende ticket attım sana dediklerini banada söylediler tek çare spoofer yada yeni pc

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sadece anakarti değiştirdikten format atsaydin hile kalıntıları olabilir veya başka oyunda hile kullandiysan iz teepit edilip Ban yemiş olabilirsiniz

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pcde o kullandıgın hıle dosyalarından cerezler flaan kalmıs olabılır belkı temız bı format atsaydın keske

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 4-5 ay önce Valorant hilesi kullaniyordum ve HWİD yedim 1-2 hafta sonra zaten pc anakart ı yandi ve değiştirmek zorunda kaldim daha sonra oyuna girdim ve ban yedim şuan tekrar hwid yedim ama hiçbir şekilde hile kullanmadim ne yapabilirim ticket da attı m
sadece anakart değişimi ile mümkün olmuyor hwid ban dediğimiz şey donanım banı demek anakart banı değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostum kullandığın hile fix yemiş olabillir ya da ban koruması kötüdür?

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Okumadan yazmayın lütfen hile kullanmadım diyorum

Zaten anakartı dün aldım 4-5 aydır boş duruyordu pc
pardon dostum o zaman şöyle söyliyeyim başka bir oyunda hile kullanıyormusun? kullanıyorsan onu vanguard algılamış olabilir. (banı açmak için spoofer kullanmalısın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...