- Konuyu başlatan
-
Hayır kullanmadım pc açılır açılmaz ilk olarak valorantı açtım zaten forumdan da aylardır uzagım hile de kullanmıyacaktım ama 250 tlik vp atmıştım ona yanıyorumpardon dostum o zaman şöyle söyliyeyim başka bir oyunda hile kullanıyormusun? kullanıyorsan onu vanguard algılamış olabilir. (banı açmak için spoofer kullanmalısın)
spoofer atmayada para vericeksin galiba :/ geçmiş olsun kanka ticket at bence bekle en azındanHayır kullanmadım pc açılır açılmaz ilk olarak valorantı açtım zaten forumdan da aylardır uzagım hile de kullanmıyacaktım ama 250 tlik vp atmıştım ona yanıyorum
Riot ile değil botlarıyla muhattap oluyorsun anlamıyorum ki kaçarı da yok hwid ağustosda açılıyormuşspoofer atmayada para vericeksin galiba :/ geçmiş olsun kanka ticket at bence bekle en azından
geçmiş olsun kanka ne diyeyimRiot ile değil botlarıyla muhattap oluyorsun anlamıyorum ki kaçarı da yok hwid ağustosda açılıyormuş
Arkadaşın da dediği gibi üst yorumlarda; sadece anakarta ban atılmıyor. Ekran kartına, ssd hdd gibi bir çok farklı cihazı kapsayabiliyor. Ben de aynı durumu apexde yaşadım ve oynayamıyorum malesef yeni bir pc alana kadarRiot ile değil botlarıyla muhattap oluyorsun anlamıyorum ki kaçarı da yok hwid ağustosda açılıyormuş
valorant taki hile koruması yükşek oldugu icin diger oyunlardaki hileler algılaya biliyor bu yüzden ban yemiş olabilirsin
Kac aydır kullanıyorsun birde oyuna girerken süreklü aynı hesapla mı giriş yapıyordun ?
Arkadaşın da dediği gibi üst yorumlarda; sadece anakarta ban atılmıyor. Ekran kartına, ssd hdd gibi bir çok farklı cihazı kapsayabiliyor. Ben de aynı durumu apexde yaşadım ve oynayamıyorum malesef yeni bir pc alana kadar
zaten degistirmeseydim bile üzerinden 4-5 ay geçti diyorum yani hwid im çoktan açılmıştı ve herhangi bir oyunun hilesini falan da açmadım pcyi açar açmaz sadece valoranta giriş yaptım ve hwid yedim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?