Valorant sebebsiz yere ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pardon dostum o zaman şöyle söyliyeyim başka bir oyunda hile kullanıyormusun? kullanıyorsan onu vanguard algılamış olabilir. (banı açmak için spoofer kullanmalısın)
Hayır kullanmadım pc açılır açılmaz ilk olarak valorantı açtım zaten forumdan da aylardır uzagım hile de kullanmıyacaktım ama 250 tlik vp atmıştım ona yanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hayır kullanmadım pc açılır açılmaz ilk olarak valorantı açtım zaten forumdan da aylardır uzagım hile de kullanmıyacaktım ama 250 tlik vp atmıştım ona yanıyorum
spoofer atmayada para vericeksin galiba :/ geçmiş olsun kanka ticket at bence bekle en azından

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Riot ile değil botlarıyla muhattap oluyorsun anlamıyorum ki kaçarı da yok hwid ağustosda açılıyormuş
Arkadaşın da dediği gibi üst yorumlarda; sadece anakarta ban atılmıyor. Ekran kartına, ssd hdd gibi bir çok farklı cihazı kapsayabiliyor. Ben de aynı durumu apexde yaşadım ve oynayamıyorum malesef yeni bir pc alana kadar :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
spoofer kullanmanı öneririm başka bir şey kurtarmaz

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
spoofer alıcan format falan at diyen olmuş. formatla çözülmez o iş. spoofer ücretli bu arada free falan arama.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilgisayara sıfırdan formatlayıp yeni hesaplar açarak dene hiç biğr sıkıntı almassın eminim

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kac aydır kullanıyorsun birde oyuna girerken süreklü aynı hesapla mı giriş yapıyordun ?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
valorant taki hile koruması yükşek oldugu icin diger oyunlardaki hileler algılaya biliyor bu yüzden ban yemiş olabilirsin

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valorant taki hile koruması yükşek oldugu icin diger oyunlardaki hileler algılaya biliyor bu yüzden ban yemiş olabilirsin
Kac aydır kullanıyorsun birde oyuna girerken süreklü aynı hesapla mı giriş yapıyordun ?
Arkadaşın da dediği gibi üst yorumlarda; sadece anakarta ban atılmıyor. Ekran kartına, ssd hdd gibi bir çok farklı cihazı kapsayabiliyor. Ben de aynı durumu apexde yaşadım ve oynayamıyorum malesef yeni bir pc alana kadar

zaten degistirmeseydim bile üzerinden 4-5 ay geçti diyorum yani hwid im çoktan açılmıştı ve herhangi bir oyunun hilesini falan da açmadım pcyi açar açmaz sadece valoranta giriş yaptım ve hwid yedim tekrar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ban yiyen hesabı kurtarman artık imkansız ücretli olmadığı sürece spooferlar da pek bi işe yaramıyor max 3 4 oyun atıyorsun sonuç yine aynı o yüzden pc formatlayıp banın açılmasını bekle brom

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ğer vanguard açıkken başka hile kullanmadıysan durduk yere ban yemezsin kanka dikkat et

Üye
3 HİZMET YILI
hwid 3 4 ay sonra açılıyodu galiba kendisi ama sınırsız ise bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...