daha önce hwid banın var mıydı ? durup dururken ban atmazMerhabalar dün gece valorant indirdim hile vs. Yoktu oyunda 3R geldik ban yedim sizde neden yemiş olabilirim.
Hiç hatırlamıyorum şöyleki 6 7 ay önce bir oynadım o zaman da bam yedim durduk yere bu şahit insan bile vardaha önce hwid banın var mıydı ? durup dururken ban atmaz
kardeşim durduk yere ban yemen imkansız. hile kullanmışsın spoofer yapmışsın delay banın devam ediyor.Hiç hatırlamıyorum şöyleki 6 7 ay önce bir oynadım o zaman da bam yedim durduk yere bu şahit insan bile var
+ 6 7 ay önce hileye erişimin yoktu zaten.Hiç hatırlamıyorum şöyleki 6 7 ay önce bir oynadım o zaman da bam yedim durduk yere bu şahit insan bile var
Bende bu forum için konuşmadım erişim için , erişmek isteyen erişirkardeşim durduk yere ban yemen imkansız. hile kullanmışsın spoofer yapmışsın delay banın devam ediyor.
Post automatically merged:
+ 6 7 ay önce hileye erişimin yoktu zaten.
Bende bu forum için konuşmadım erişim için , erişmek isteyen erişirkardeşim durduk yere ban yemen imkansız. hile kullanmışsın spoofer yapmışsın delay banın devam ediyor.
+ 6 7 ay önce hileye erişimin yoktu zaten.
hocam şuan diyorsun ki ban yedim durup dururken ve 6 7 ay önce de durup dururken ban yediğini söylüyorsun. belli ki hile kullanmışsın.Bende bu forum için konuşmadım erişim için , erişmek isteyen erişir
Bende bu forum için konuşmadım erişim için , erişmek isteyen erişir
bende durduk yere yedim kanka o yüzden artik valoyu bıraktım bendeHiç hatırlamıyorum şöyleki 6 7 ay önce bir oynadım o zaman da bam yedim durduk yere bu şahit insan bile var
hileye dt demişsin daha önce hwid banın var mıydı ?Hile veya türevi başka oyunlarda dahi yaptıysan ban yersin
hwid ban varsa normal algılıyorMerhabalar dün gece valorant indirdim hile vs. Yoktu oyunda 3R geldik ban yedim sizde neden yemiş olabilirim.