Valorant sebepsiz uzaklaştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar,

Valorant'ta çok iyi oynayan birisi değilim, en fazla gördüğüm rank Plat 1 idi. Ama şöyle bir sıkıntım var ki, ister iyi ister kötü oynasam da fark etmeksizin ban yiyorum. Yediğim ban çok üzün bir süre değil tek olumlu yanı bu.

Ama ben neden yediğimi merak ediyorum; burada ki hiç bir hileyi kullanmadım. Bir tek Keyboard King açık kalıyor. Onu hile olarak algılıyor olabilir mi? Onu da kullanmamın sebebi başka bir oyunda hile tarzı bi avantaj veriyor o yüzden kullanıyorum.

Yediğim banlar da stabil olarak 1 hafta.

resim_2022-02-11_022657.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Keyboard king bildiğim kadarıyla makromsu bir program onu algılıyor olsa, ihlal değilde 3.partiden ban atar. Oyun içerisinde toxiclik falan yapmadığından eminsen bir ticket atıp neden ban yediğinin raporunu isteyebilirsin.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle oynadığın maçlarda agresif sesli konuşma veya yazı olarak yazdığın şeyler olabilir yada takımı trolleme gibi hareketler yaptığın için atılmış olabilir ve bak orada yazıyor zaten " doğrudan oynayış ihlallerinden " diye dediğim gibi olmuştur

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Reportlanmadan yemişsin belitmiş zaten uyarıda.Çok reportlanmamaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dedikleriniz evet doğru gibi gözüküyor ama şöyle de bir sıkıntı var, herhangi bir sesli küfürüm veya chatten bir sözlü olarak küfürlü cümlelerim yok.
Sanırım çözüm için ticket atacağım. Teşekkürler cevaplarınız için.

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar,

Valorant'ta çok iyi oynayan birisi değilim, en fazla gördüğüm rank Plat 1 idi. Ama şöyle bir sıkıntım var ki, ister iyi ister kötü oynasam da fark etmeksizin ban yiyorum. Yediğim ban çok üzün bir süre değil tek olumlu yanı bu.

Ama ben neden yediğimi merak ediyorum; burada ki hiç bir hileyi kullanmadım. Bir tek Keyboard King açık kalıyor. Onu hile olarak algılıyor olabilir mi? Onu da kullanmamın sebebi başka bir oyunda hile tarzı bi avantaj veriyor o yüzden kullanıyorum.

Kanka masaüstünde duran bir hile programını bile algılayan salak sistemleri var yani salakça bir ban yemiş olabilirsin. Benim bir arkadaşta öyle yemişti.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bind olayını neden kullanıyorsun hocam merak ettim ne işe yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Fazla report yemediğin sürece birdaha tekrarlanmaz

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka onceden hile acıp hwid ban yemiş olabilirsin veya id ban 2 side aynı şey

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar,

hile tarzı uygulamaları algılasa 3.parti yazılım diye atar fazla küfür edip say chatten küfür ediyo musun?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knka bilgisayarında virus varsa bile bazen hile olarak algılıyabılıyor ben öyle 3 ay ban yedim sebebsiz

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Geçici diyor kanka zaten büyük ihtimalle bi anda sinirlenip birine sövüp saymış olabilirsin geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Reporttan yemişsin bir program vs algıladığı için değil galiba

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
report yememeye özen göster en azından bir süreliğine

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Oyunda argo veya küfür kullanımı vb. şeylerden dolayı yasaklanabiliyorsun. Eğer oyuncuları "trollemek Oyun bozanlık" gibi şeyler yapıyorsan da bu yasaklamalar geçerli sayılır. Diğer oyuncular tarafından raporlandığın ve Riot'un bu durumu kontrol ettiğine göre yasaklanma sebebin her hangi bir yazılım olamaz. Eğer yazılım olsa kesinlikle hwid ban atarlardı.
Çok iyi oynayan biri değilsen riot seni takımı trollüyor gibisinden algılamış olabilirler.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sistem algılasaydı kalıcı olarak uzaklastırıldın derdi sen report üzeri ban yemissin cok fazla report yedın sanırım bazen oyunda bug bile yapınca riot banlayabiliyor bir kac arkadasım sage bugları yuzunden ban yedigi olmuştu

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Takımı sabote etme vb. bir hareket yaptıysan yemiş olabilirisn. Yediğin banın kullandığın yazılımla alakalı olsaydı hwid ban yerdin.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3. parti yazılım varsa bilgisayarında olabilir ve daha önceden kullandıysa birisi onun işide olabilir bu

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar,

reporttan şüpheli oyun nedeni ile yemişsin keyboard king dediğin programdan dolayı olma ihtimali var

troll yaptıysan ve videolu kanıt varsa ticket göndererek uzaklaştırılmana sebep olmuş olabilir ama öyle olduğunu sanmıyorum 2-3 kişi girip hem karşı takımı hem bizim takımın oyununu yok ettiğimiz oluyor hesaplar hala duruyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...