şuan da yok ama hileyi açınca CMD gibi gelen ekranda BIOS tan secure boot u devre dışı bırakınız diyorscrenshot varsa konuya ekler misin
Eğer Windows 11 kullanıyorsa olmuyor. Ben denedim. PUBG hileyi başlatmadiKardeşim benim biostan secure boot var onu disabled yapman gerekiyor işlem bu kadar.
Windows 11 bilmiyorum benim 10Eğer Windows 11 kullanıyorsa olmuyor. Ben denedim. PUBG hileyi başlatmadi
Windows 10 da hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Benim kapalı zatenWindows 11 bilmiyorum benim 10
Kullanıcı bunu yaptığında oyununun çalışmadığını belirtmiş. Windows sürümünden kaynaklı.Kardeşim benim biostan secure boot var onu disabled yapman gerekiyor işlem bu kadar.
her bilgisayarda aynı değil kiminde esc kiminde f11 oluyor onu internetten kendi bilgisayarına göre bulması gerekbılgısayr acılırken f2 bas ordan kapat knk
win10 1909 hocam ama alakası yok win 11 de iken de öyleydi secure boot kapalıyken oyuna giremiyorum ben diğer oyunlara giriliyor ama hocamSürüm ile alakalı galiba.
win10 1909 sürümü hocam ama alakası yokKullanıcı bunu yaptığında oyununun çalışmadığını belirtmiş. Windows sürümünden kaynaklı.
win 10 1909 hocam@MirQeT kanka naptın sistem ne win 11 mi 10 mu ?
konuyu oku öyle mesaj yaz dostumbenim bildiğim win 10 kullanman gerek 11 den 10 a nasıl dönülür bilmiyorum ama
windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum zaten hocamBirkaç ay önce ben de aynı sorunu yaşadım TPM Bypass ile Win11 yüklemiştim aynı hatayı vermişti onun yanı sıra birkaç hata daha aldım başka uygulamalardan tekrar Win10 döndüm eğer hiçbir çözüm bulamazsam Win10 dönmek en iyi çözüm olacaktır senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?