config dosyasından nasıl bakabilirimmute yemiş olabilirsin veya config dosyalarından bakabilirsin
driverlar güncel loopback gibi bir ayar vardı onuda açtığımda sesim bana geri dönüyor buda mikrofonumu algılıyor demek sanırsamayarlda sesli sohbeti aç kapa seçeneğini değil de, sesli sohbetin ses seviyesi ayarını aramalısın. onun dışında driverlar ile alakalı olması için valo dışında diğer yerlerde de ses sorununun olması gerekiyor
bende çıkmıyor malesefKulaklığı çıkarıp tekrar takınca hoparlör ve kulaklık sorusu çıkıyor realtek ses sürücüsü yüklüyken ben oradan düzelttim siz d3 öyle dener misiniz
Windows ayarlarına girip Gizlilik kısmında bulunan mikrofon izinlerine ulaşın ve karşınızdaki sayfada bulunan tüm seçenekleri “Açık” hale getirin. bunu denediniz miconfig dosyasından nasıl bakabilirim
Post automatically merged:
driverlar güncel loopback gibi bir ayar vardı onuda açtığımda sesim bana geri dönüyor buda mikrofonumu algılıyor demek sanırsam
Post automatically merged:
bende çıkmıyor malesef
sorunu çözdüm bas konuş ayarlarını başka bir tuşa çekip geri eski haline getirdim düzeldi çok ilginçSes kartını kontrol etmelisin , olmadı Aygıtlardan bir kontrol et.