Valorant sesli sohbet çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ayarlda sesli sohbeti aç kapa seçeneğini değil de, sesli sohbetin ses seviyesi ayarını aramalısın. onun dışında driverlar ile alakalı olması için valo dışında diğer yerlerde de ses sorununun olması gerekiyor

Üye
4 HİZMET YILI
mute yemiş olabilirsin veya config dosyalarından bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mute yemiş olabilirsin veya config dosyalarından bakabilirsin
config dosyasından nasıl bakabilirim
Post automatically merged:

ayarlda sesli sohbeti aç kapa seçeneğini değil de, sesli sohbetin ses seviyesi ayarını aramalısın. onun dışında driverlar ile alakalı olması için valo dışında diğer yerlerde de ses sorununun olması gerekiyor
driverlar güncel loopback gibi bir ayar vardı onuda açtığımda sesim bana geri dönüyor buda mikrofonumu algılıyor demek sanırsam

Kulaklığı çıkarıp tekrar takınca hoparlör ve kulaklık sorusu çıkıyor realtek ses sürücüsü yüklüyken ben oradan düzelttim siz d3 öyle dener misiniz
bende çıkmıyor malesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
config dosyasından nasıl bakabilirim

driverlar güncel loopback gibi bir ayar vardı onuda açtığımda sesim bana geri dönüyor buda mikrofonumu algılıyor demek sanırsam

bende çıkmıyor malesef
Windows ayarlarına girip Gizlilik kısmında bulunan mikrofon izinlerine ulaşın ve karşınızdaki sayfada bulunan tüm seçenekleri “Açık” hale getirin. bunu denediniz mi

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ses kartını kontrol etmelisin , olmadı Aygıtlardan bir kontrol et.

Üye
4 HİZMET YILI
ayarldan mic ayarları kontrol et yada sesli sohbeti bi kaç kez kapat aç düzelmesse sil tekrar yükle oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...