JibiJi
Uzman Üye
bu siteden çıkmaz mı bence ücretsiz bulunabilir csde ve loldede var sonuçtaparalı bulursun anca
link atabilir misin ve ne kadar bi bakıym ne olur ne olmazparalısı varr
skin hilesi cok zor yapmaları ugrasmazlarbu siteden çıkmaz mı bence ücretsiz bulunabilir csde ve loldede var sonuçta
takipte olucağım en kısa sürede çıkarırlar inşallahGelir burda forumlarda mutlaka çıkar 1-2 haftaya
oyun aslında şuan açık bulunacak zamanda şu an biri yapmaya uğraşsa kolayca yapılınabilir benceskin hilesi cok zor yapmaları ugrasmazlar
knk ugraşmazlar diyorum yapması kolayda olabilir bilmiyorumtakipte olucağım en kısa sürede çıkarırlar inşallah
Post automatically merged:
oyun aslında şuan açık bulunacak zamanda şu an biri yapmaya uğraşsa kolayca yapılınabilir bence
doğru dio olabilirsin knk ama umut işte saol cevabın içinknk ugraşmazlar diyorum yapması kolayda olabilir bilmiyorum
oyun çıktı gibi bişi zaten kime sorsan herkesde 2 3 tane oyun keyi var şimdiden aimbot bile çıktıkardeşim oyun bi çıksın da herkes ulaşsın sonra çıkar elbet
varsa veya nerden indirildiğini felan biliyosan link atabilir misin rica etsem çok istiyorum daçıkmış bile kullanan vardı gördüm
olabilir ama elinde sonunda geslsin yeterki o bıçak ve vandal skiniyle oynamak istiyorum skin cidden oynatıyor yani cs kanıtlıBence gelmez oyun daha yeni çıktı
Gelirsede zaman alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?