Valorant Skin Hilesi Gelir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
paralısı varda suan free bulamazsın hile suan az oldugu ıcın yapanlarda parayı kırma cabalarında

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun daha betada ve koruma sistemi gayet güçlü hal böyle olunca da hile yapması zor oluyor.Bu yüzden gelir mi gider mi diye sormak yerine lütfen bekleyelim.

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
paralısı varda suan free bulamazsın hile suan az oldugu ıcın yapanlarda parayı kırma cabalarında
yukarda bi arkadaş daha yazmıştı aacaba link atabilir misin ve ne kadar biliyorsan acaba?
Post automatically merged:

Arkadaşlar oyun daha betada ve koruma sistemi gayet güçlü hal böyle olunca da hile yapması zor oluyor.Bu yüzden gelir mi gider mi diye sormak yerine lütfen bekleyelim.
aynı koruma sistemi loldede vardı skin changeri bi hile değildir kşşinin kendisinin gördüğü bişeydir sadece çünkü o yüzden hile koruması tarafından hile olarak bile görülmez

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
yukarda bi arkadaş daha yazmıştı aacaba link atabilir misin ve ne kadar biliyorsan acaba?
Post automatically merged:

aynı koruma sistemi loldede vardı skin changeri bi hile değildir kşşinin kendisinin gördüğü bişeydir sadece çünkü o yüzden hile koruması tarafından hile olarak bile görülmez
Aynı koruma lolde yok vanguard valorant için üretilmiş özel bi sistem lütfen az forumda gezin bi konuda açıklıyorum zaten dostum.

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı koruma lolde yok vanguard valorant için üretilmiş özel bi sistem lütfen az forumda gezin bi konuda açıklıyorum zaten dostum.
hayır onuı biliyorum zatende skin changer hiçbir anti cheatde hile veya zararlı dosya olarak görülmez tabiki valorantın sistemi daha güçlü lolden ama şimdiden hilesi çıkmış bir oyun onuda düşünmek lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hayır onuı biliyorum zatende skin changer hiçbir anti cheatde hile veya zararlı dosya olarak görülmez tabiki valorantın sistemi daha güçlü lolden ama şimdiden hilesi çıkmış bir oyun onuda düşünmek lazım
Demek istediğim şu valorant daha sıkı korunduğu için point çekmesi zor hilenin gelmesini sırf bu yüzden beklemek zorundayız.

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha oyun kapalı betada ileride yaparlar

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i have valorant cheat i post

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gelir ama ücretsiz olmaz knk maalesef

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LEGENDARY
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyun çıkmadan hileleri türedi bile çıkınca ne halde olucak acaba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...