Valorant skin mod gerçekmi̇?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar youtubede bir video gördüm konunun başlığı skin mod yazıyordu adamın 266 bin abonesi var gerçek olup olmadığını anlayamadım
sizce bu video gerçekmi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar youtubede bir video gördüm konunun başlığı skin mod yazıyordu adamın 266 bin abonesi var gerçek olup olmadığını anlayamadım
sizce bu video gerçekmi?
Bu Mod'lama sistemi sadece senin göre bileceğin bir eklenti. karsındaki diğer oyuncular bu skin'leri göremiyor bilgin olsun. Eskiler'den Silkroad Online Oyununda'da yapılıyordu .

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben bunu denemiştim skinler çıkmadı bende sanırım skin randomizer

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fake gibi geldi maça girerken videolar kesiliyor ve envanteri video başlangıcı haricinde hiç göstermiyor

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Evet gerçek ama okursanız gerçekliğini sorgulamadan önce "Skinlerin sizde olması gerektiği" yazıyor yani skininiz yoksa hiçbir işe yaramaz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
envanter pek önemli degil sadece sen de gözükecek zaten csgoda daha once cok kullanmıstım envanterde olmasının bi anlamı yok
bu forumdada skin changer source kodu paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyosam konu altında sadece skinlerin olduğu söylendi bitiriş efekti vuruş animasyonu vs. bulunmasının zor olduğunu söylediler bu adam zor olan işi yapıyosa kendi hakkınıda çıkartır ve free dağıtmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunun Kendilerinin Paylasmadığı 3. part Programların hepsinde Banlanma Riski vardır. sadece oyun firmaları bunun oyun icerisinde nekadar zarar verdiklerini incellerle diğer oyunculara zarar veriyorsa. ban . eğer kendi firmalarına maddi zarar veriyorsa Ban . Şimdilik müdehale etmeye bilirler ama Sonucta skin alacağına Bu programı kullanırsan Buda ileride Firmaya maddi zarar verir ve kısa sürede Ban' yaygınlasır

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ban riski tabikide var 3. part uygulama olduğu için ve diğer insanlar sizde standart silah skinini görüyor yani bunu yapsanız bile sadece sizde gözükecektir

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
gercek ama sende olmayan skinleri var edemiyor bu skin randomizer

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
3. yazılım olduğu için her ihtimalde ban riski vardır fakat çalışsa bile skinler bir tek sizde gözükecek

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lol de bir benzeri vardı
evet evet çoğu oyunda yapılıyor zaten lolü bilmiyorum ama cs de çok fazla kullanmıştım
Post automatically merged:

Başkası goremedikten sonra bı anlamı yok bence
yani ban riski olmasa aslında normal para yatırmaktansa bunu kullanmayı tercih ederim bir battle pass bile 110 tl olmuş artık saçma geliyor bu derecede paralar yatırmak

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kullanılıyor evet ama csgodakine benzer şekilde çok yararlı bir şey değil

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ban riski herzaman vardır kanka 3.parti yazılım çünkü ama gerçek ben yaptım oluyor bi kaç skin gözükmüyor ama

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Skinler sadece sende varsa işe yarıyor bu

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu skin randomizer yani sende olan skinleti her maça girdiğinde rasgele ekliyor sende olanları

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
forumda benzer paylaşımlar var zaten gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...