Bu Mod'lama sistemi sadece senin göre bileceğin bir eklenti. karsındaki diğer oyuncular bu skin'leri göremiyor bilgin olsun. Eskiler'den Silkroad Online Oyununda'da yapılıyordu .Merhabalar youtubede bir video gördüm konunun başlığı skin mod yazıyordu adamın 266 bin abonesi var gerçek olup olmadığını anlayamadımsizce bu video gerçekmi?
envanter pek önemli degil sadece sen de gözükecek zaten csgoda daha once cok kullanmıstım envanterde olmasının bi anlamı yokfake gibi geldi maça girerken videolar kesiliyor ve envanteri video başlangıcı haricinde hiç göstermiyor
bu forumdada skin changer source kodu paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyosam konu altında sadece skinlerin olduğu söylendi bitiriş efekti vuruş animasyonu vs. bulunmasının zor olduğunu söylediler bu adam zor olan işi yapıyosa kendi hakkınıda çıkartır ve free dağıtmazenvanter pek önemli degil sadece sen de gözükecek zaten csgoda daha once cok kullanmıstım envanterde olmasının bi anlamı yok
Oyunun Kendilerinin Paylasmadığı 3. part Programların hepsinde Banlanma Riski vardır. sadece oyun firmaları bunun oyun icerisinde nekadar zarar verdiklerini incellerle diğer oyunculara zarar veriyorsa. ban . eğer kendi firmalarına maddi zarar veriyorsa Ban . Şimdilik müdehale etmeye bilirler ama Sonucta skin alacağına Bu programı kullanırsan Buda ileride Firmaya maddi zarar verir ve kısa sürede Ban' yaygınlasırban riski yokmu ?
lol de bir benzeri vardıban riski tabikide var 3. part uygulama olduğu için ve diğer insanlar sizde standart silah skinini görüyor yani bunu yapsanız bile sadece sizde gözükecektir
evet evet çoğu oyunda yapılıyor zaten lolü bilmiyorum ama cs de çok fazla kullanmıştımlol de bir benzeri vardı
yani ban riski olmasa aslında normal para yatırmaktansa bunu kullanmayı tercih ederim bir battle pass bile 110 tl olmuş artık saçma geliyor bu derecede paralar yatırmakBaşkası goremedikten sonra bı anlamı yok bence