Ne söylemek istediysem hepsini dile getirmişsin hocam eline sağlık.Oyunun Kendilerinin Paylasmadığı 3. part Programların hepsinde Banlanma Riski vardır. sadece oyun firmaları bunun oyun icerisinde nekadar zarar verdiklerini incellerle diğer oyunculara zarar veriyorsa. ban . eğer kendi firmalarına maddi zarar veriyorsa Ban . Şimdilik müdehale etmeye bilirler ama Sonucta skin alacağına Bu programı kullanırsan Buda ileride Firmaya maddi zarar verir ve kısa sürede Ban' yaygınlasır
knk bende bazıları çalışıyor mesela ejder vandal ve delilpop çalışıyorMerhabalar youtubede bir video gördüm konunun başlığı skin mod yazıyordu adamın 266 bin abonesi var gerçek olup olmadığını anlayamadımsizce bu video gerçekmi?
Skinleri sadece kendin görebiliyorsun başkaları göremiyorMerhabalar youtubede bir video gördüm konunun başlığı skin mod yazıyordu adamın 266 bin abonesi var gerçek olup olmadığını anlayamadımsizce bu video gerçekmi?
ban riski vardır sonuçta insanlar bu skinlere para veriyor sen bedava sahip oluyorsunban riski yokmu ?
Ban riski var ve sende olan skinleri sadece sen görüyorsunbence fake bu ya pek inanmadım ben buna
Ban riski çok yüksek %99 vanguard direkt banlıyorban riski yokmu ?