Valorant Son durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar kimileri hilenin yapılması çok uzun sürecek diyorlar kimileri üye rütbesi artacakmış diyor konuhakkında kesin bir bilgisi olan varmı ramazan için hile için uğraştım bir bilgisi olan yazsıhn hile ne durumda vb

boş yorum atanları reportlıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yükselir kanka adam etkinliğe bağlı değil mi sonuçta yorum ata ata

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
800 civarına yeni rütbe gelmeli bence ve o rütbedeki kişiler kullanabilmeli

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile açılması kolay olur da rütbe artabilir.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Valorant hilesinin kendisi ud . Dt olma gibi bir durum yokmuş . Fakat loaderda flag olabileceğine dair veriler almışlar . Yani bu yüzden hile kapatıldı . Herhangi bir oyundaki hile için loaderı kullanman valoranttan hwid ban yemene sebep olabilir dikkat et . Aynı zamanda valorant için yeni bir sistem gelecekmiş . (Bence loaderdan ayrı olur ) ve çok yüksek ihtimallede üyelik sınıfı arttırılacak . Önceden süper üyeydi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk inşallah üyelik artmaz ya zaten süper üye zor yapılıyor bence gayet yeterli süper üye.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Valorant hilesinin kendisi ud . Dt olma gibi bir durum yokmuş . Fakat loaderda flag olabileceğine dair veriler almışlar . Yani bu yüzden hile kapatıldı . Herhangi bir oyundaki hile için loaderı kullanman valoranttan hwid ban yemene sebep olabilir dikkat et . Aynı zamanda valorant için yeni bir sistem gelecekmiş . (Bence loaderdan ayrı olur ) ve çok yüksek ihtimallede üyelik sınıfı arttırılacak . Önceden süper üyeydi
Katılıyorum sohbet kısmını takip ederseniz yönetimin ne dediğini görürsünüz zaten her saat başı aynı konu icin konu acmanın bir mantığı yok bence.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Üyelik sınıfı umarım arttılır. Bence gerekli böyle bir şey o kadar çok uğraşılıyor söylemlere göre valorant için ayrı bişey gelirse arttırılır diye düşünüyorum.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Üyelik sınıfı umarım arttılır. Bence gerekli böyle bir şey o kadar çok uğraşılıyor söylemlere göre valorant için ayrı bişey gelirse arttırılır diye düşünüyorum.
Bence hem ayrı bir sistem gelicek loaderdan ayrılacak , hemde sınıf arttırılacak

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Tamamdır hocam herkesin paylaşımı için teşekkür ederim

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Şuanlık beklemeniz gerekiyor. İlerleyen zamanlarda gelicek uı dd oldugu için başka bir yontem ile cıkarmayı amaclıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...