birşey olursa yada çözersen yazarsın geneaynı sorun bende de var spoof yapalı 1 ay olmuştur yani bayadır oynuyom güncellemeden sonra oldu hesap banlı değil oyunu açıyorum van 152, aynı şekil ben de ticket attım sonuç bekliyorum
hesaba başka bilgisayarda girip oynayabiliyorsun bunu öğrendimbirşey olursa yada çözersen yazarsın gene
hesaba başka bilgisayarda girip oynayabiliyorsun bunu öğrendim
knk ben valoda hile kulanan birisiyim banada güncellemeden sonra oldu ne die ticket açtınızbirşey olursa yada çözersen yazarsın gene
dc ffdoruk istek atsana fiyatta anlaşırızSpooferimi satın alabilirsiniz gayet ucuz
https://memoryhackers.org/konular/1...fiyat-tum-oyunlar-icin-gecerlidir-2023.273814
Konuya tıkla discord sunucumuz var orada katil ticket aç yardımcı olayım spoofer için vouchlari vesayre herşeyi incele aklına takılan soruları sorabilirsin
konuda sunucu var katilip ticket açar mısın kankadc ffdoruk istek atsana fiyatta anlaşırız
aga sunucu banım var açsanıza banı ffdoruk diekonuda sunucu var katilip ticket açar mısın kanka
he galiba sürekli free istiyordun o sun 100 tl falan diyordunaga sunucu banım var açsanıza banı ffdoruk die
knk açsanıza banı spoofer satın alıcamkonuda sunucu var katilip ticket açar mısın kanka
olm yine zammı yaptınız looooooooohe galiba sürekli free istiyordun o sun 100 tl falan diyordunaçtım
6 aydır sabit fiyat kanka ticket aç alicaksanknk açsanıza banı spoofer satın alıcam
olm yine zammı yaptınız looooooooo
aga bu sınırsız mı 1 kerelik mi format vs nelere gerek var6 aydır sabit fiyat kanka ticket aç alicaksan
kanka ticket açsana buradan bakmıyorum mesajlara ben islerim var discordda ticket acmak cok mu zor lan anlamadımaga bu sınırsız mı 1 kerelik mi format vs nelere gerek var
sanırım donanım banı idi 4 ay falan sürüyoryazmıştım zaten hatayı aldıgın cihazdan girince girdiğin hesap ban yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?