Valorant Val5 Kodu Val152 Oldu

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim cihaz banım vardı önceden girmeyi deneyince 1 2 tur oynayabiliyordum (yeni hesapla) VAL 5 alırken ama artık Van 152 alıyorum benim cihaz banım kalıcı mı oldu? Ticket attığımda (ilk banlandığım zaman) 120 gün dediler (anakart banının genelde 120 gün olduğunu değil benim anakart banımın) şimdi kalıcımı oldu tek yaptığım bir iki kez yeni hesapla girmek ve ticket atmaktı.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
val 5 delay ban 1 2 maçta ban yersiniz val 152 ise kalıcı hwid banıdır eğer beklemeyip kaldırmak isterseniz dc : littlexdoves bana ulaşınız hwid spoofer var uyguna satabilirim.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ya 4 ay bekleyeceksin ya da spoofer atacaksın başka yolu yok

Üye
1 HİZMET YILI
hayır hayır ben hiç oynayamaz mıyım 5 6 ay beklersem açılır mı? sorum o
val 5 delay ban 1 2 maçta ban yersiniz val 152 ise kalıcı hwid banıdır eğer beklemeyip kaldırmak isterseniz dc : littlexdoves bana ulaşınız hwid spoofer var uyguna satabilirim.

ek olarak ben bu banı 1 buçuk ay önce yedim delayı ama hwid hala 4 ay mı yani 3 ay kalmadı mı?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

ek olarak ben bu banı 1 buçuk ay önce yedim delayı ama hwid hala 4 ay mı yani 3 ay kalmadı mı?
Ticket atarak kalan süreyi öğrenebilirsiniz yada hwid spoofer kullanarak banınızı kaldırabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aynı hata kodu şansına girmişsin banın kalıcı olmadı sadece süre dolmadan giremessin zaten tek çözümü güzel bir spoofer

Üye
1 HİZMET YILI
Ban yediğin hesabın gitti geri gelmez. Sadece donanım banın açılır 4 ay dolunca yeni hesapla girersin
biliyorum çok sağolun + ben banı 1 buçuk ay önce yedim dediğim gibi ama hala 4 ay mı olacak (yediğim ban delay) (şimdiki hwid)

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
hocam val152 hatası alıyorsan spoofer kullanmanı öneriyorum yada anakart veya ekrankartını değiştirmen gerek ama bu oldukça tuzlu olur spoofer ücretsiz bulamasan bile satın almak çok daha mantıklı ekran kartı yada anakart almaktan.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnanışa göre evet, yasaklamanız kalıcıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam spoofer kullanırsanız iyi olur siz zaten ban kalksa bile şüpheli konuma düştünüz spoofer tercihimdir