Ultra Üye
FREE YAPAN ARKADASLAR @TibetUlubey @Cwubs
Yapılan free programı ben yapmadım,yapımcıların nicki burdadır internette kendilerini bulabilirsiniz.
Herhangi bir art niyet ile konu açmadım sadece bende çalışan şeyin farklı insanlarda da çalışma ihtimalini bulundurarak paylaşmak
istedim.
Kendilerine ulaşıp izin almak istedim ama discord adreslerini bulamadım, eğer görüyorlarsa etkileşim kasmak için değil ücretsiz olan bir yapımı farklı insanlara da erişmesi için paylaştım. Program sahibi isterse konuyu kaldırabilirim.
Virüstotal sonuçları evet biraz kabarık ama herhangi bir rat veya backdoora rastlamadım arkada çalışan bir programda yok kalabalık olmasının sebebini içindeki farklı temp spooferlara bağlıyorum şahsen ama sorumluluk kabul etmiyorum.
Normalde bu spooferi paylaşmayacaktım sadece kaç kişinin ihtiyacı olduğunu merak ettim elimde slotlu spooferlarda var onları paylaşmak istiyordum ama boşa fixlensin istemedim bi görelim kaç kişinin ihtiyacı var ona göre paylaşırız.
Elimde bundan farklı 4 tane daha spoofer var eğer konuya 15+ like gelirse direkt paylaşacağım
Her özelliği test edilmedi ama permant woofer banımı açtı o yüzden konuyu paylaşıyorum 3 gündür stabil bir şekilde oynuyorum
MSİ B560M PRO-VDH Modeline sahibim
Format + bios up&down grade yaptım

TEMP WOOFER YAPMAYIN CALISMAMA İHTİMALİ YÜKSEKTİR
Windows Reinstall (Format)
Bios up/downgrade
ARDINDAN
rarı masaüstüne çıkartın
crâcked.exe yönetici olarak çalıştırın
Logine basın gelen uyarıya ok diyip geçin
Temp Woof veyahut Perm Woof seçeneğine tıklayarak spoof işlemini gerçekleştirin
!!!YÖNERGELERİ YAPMADAN VE YAPTIKTAN SONRA SERİAL CHECKER İLE KONTROL ETMENİZDE FAYDA VAR!!!
#
#
Yapılan free programı ben yapmadım,yapımcıların nicki burdadır internette kendilerini bulabilirsiniz.
Herhangi bir art niyet ile konu açmadım sadece bende çalışan şeyin farklı insanlarda da çalışma ihtimalini bulundurarak paylaşmak
istedim.
Kendilerine ulaşıp izin almak istedim ama discord adreslerini bulamadım, eğer görüyorlarsa etkileşim kasmak için değil ücretsiz olan bir yapımı farklı insanlara da erişmesi için paylaştım. Program sahibi isterse konuyu kaldırabilirim.
Virüstotal sonuçları evet biraz kabarık ama herhangi bir rat veya backdoora rastlamadım arkada çalışan bir programda yok kalabalık olmasının sebebini içindeki farklı temp spooferlara bağlıyorum şahsen ama sorumluluk kabul etmiyorum.
Normalde bu spooferi paylaşmayacaktım sadece kaç kişinin ihtiyacı olduğunu merak ettim elimde slotlu spooferlarda var onları paylaşmak istiyordum ama boşa fixlensin istemedim bi görelim kaç kişinin ihtiyacı var ona göre paylaşırız.
Elimde bundan farklı 4 tane daha spoofer var eğer konuya 15+ like gelirse direkt paylaşacağım
Her özelliği test edilmedi ama permant woofer banımı açtı o yüzden konuyu paylaşıyorum 3 gündür stabil bir şekilde oynuyorum
MSİ B560M PRO-VDH Modeline sahibim
Format + bios up&down grade yaptım
TEMP WOOFER YAPMAYIN CALISMAMA İHTİMALİ YÜKSEKTİR
Windows Reinstall (Format)
Bios up/downgrade
ARDINDAN
rarı masaüstüne çıkartın
crâcked.exe yönetici olarak çalıştırın
Logine basın gelen uyarıya ok diyip geçin
Temp Woof veyahut Perm Woof seçeneğine tıklayarak spoof işlemini gerçekleştirin
!!!YÖNERGELERİ YAPMADAN VE YAPTIKTAN SONRA SERİAL CHECKER İLE KONTROL ETMENİZDE FAYDA VAR!!!
Kod:
@echo off
:loop
setlocal
call :setESC
echo ^%ESC%[31m MOTHERBOARD %ESC%[0m
wmic baseboard get product,Manufacturer,serialnumber
echo ^%ESC%[31m BIOS %ESC%[0m
wmic bios get manufacturer,serialnumber,version,smbiosbiosversion,releasedate
wmic csproduct get name,identifyingnumber,uuid
echo ^%ESC%[31m RAM %ESC%[0m
wmic memorychip get partnumber, serialnumber, sku
echo ^%ESC%[31m MAC %ESC%[0m
wmic nic get macaddress, description
echo ^%ESC%[31m GPU %ESC%[0m
cd C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVSMI
nvidia-smi -L
@echo.
echo ^%ESC%[31m CPU %ESC%[0m
wmic cpu get caption, processorid, socketdesignation, Name, Caption
echo ^%ESC%[31m HARD DRIVES %ESC%[0m
wmic logicaldisk where drivetype=3 get name,volumeserialnumber
wmic diskdrive get Model, SerialNumber, name
echo ^%ESC%[31m WINDOWS %ESC%[0m
wmic OS GET Caption,SerialNumber,CSName
wmic computersystem get PrimaryOwnerName
pause
goto loop
:setESC
for /F "tokens=1,2 delims=#" %%a in ('"prompt #$H#$E# & echo on & for %%b in (1) do rem"') do (
set ESC=%%b
exit /B 0
)
exit /B 0
#
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
##
Giriş Yap
#