hocam böyle bir şeyde kalkmaz emin olun bu kadar basit değil yani banı yemeniz gayet normal her ban yiyişinde süren daha fazla artacaktırBios update ve format atmama rağmen valoya girdim ilk elin 2. Raundunda yine Ban yedim acaba 4 ay ban sürem bu yaptığımdan dolayı uzamış mıdır?
Bencede disk banı yemişsin ama yt var bakabilirisnAarkadaşların dediği ile alakası yok, Disk banı yemişsin raid şart.
kanka valonun affı yok 1 sene ban yedim hala açılmadı hiç belli olmazBios update ve format atmama rağmen valoya girdim ilk elin 2. Raundunda yine Ban yedim acaba 4 ay ban sürem bu yaptığımdan dolayı uzamış mıdır?
spoofer kullanmadığın için kalkmaz, ban sürende değişiklik olmazBios update ve format atmama rağmen valoya girdim ilk elin 2. Raundunda yine Ban yedim acaba 4 ay ban sürem bu yaptığımdan dolayı uzamış mıdır?
onaylı üyedeki hile pek iş yapmıyor dostum map radar hilesi o sadece mini mapda görünüyor ve ara ara donuyor ve evet ban yersinBler bende valorant hilesini deniycem sitedeki onaylı üye üstü için olanı ban yer miyim sizce ?
ban sürenin uzayacağını sanmıyorum kankaBios update ve format atmama rağmen valoya girdim ilk elin 2. Raundunda yine Ban yedim acaba 4 ay ban sürem bu yaptığımdan dolayı uzamış mıdır?
Her hile er yada geç banlatır.Bler bende valorant hilesini deniycem sitedeki onaylı üye üstü için olanı ban yer miyim sizce ?