Süper Üye
hileli carın ban yedi miValorant hilesi kullandım ve tekrar hilesiz valorant oynayacağım, hilenin kalıntıları kalıyor mu? Kalıyorsa nasıl temizlerim?
Konu yanlış anlaşılmış sanırım, virüs olduğunu iddia etmiyorum. Hilesiz oynarken ban yemeyeyim diye soruyorum.
Hileden hileye değişiyorda malwerebytes da mantıklı %temp% ve logları silmesi yeterli normalde ama üstüne malwere yapılırsa ter temiz olurMalwerebytes ile tarama yaparsan iyi olur ama emin değilim ya hile kalıntısı elbet kalır diye düşnüüyorum
Dene bakalım neler oluyor neler olamıyormuşDenemek lazım denemeden emin olamam
format atıp başlasan çok güzel olur belli olmaz riot games sıkıntılı tek hedefleri hile karşı önlem almak adamlarınValorant hilesi kullandım ve tekrar hilesiz valorant oynayacağım, hilenin kalıntıları kalıyor mu? Kalıyorsa nasıl temizlerim?
Konu yanlış anlaşılmış sanırım, virüs olduğunu iddia etmiyorum. Hilesiz oynarken ban yemeyeyim diye soruyorum.
Format atmaya gerek yok diye biliyorumformat atıp başlasan çok güzel olur belli olmaz riot games sıkıntılı tek hedefleri hile karşı önlem almak adamların
temizler malwerebytes ama dediğim gibi yine bulunmayan vürisler oluyo format köklü çözüm bilgin olsunMalwerebytes ile tarama yaparsan iyi olur ama emin değilim ya hile kalıntısı elbet kalır diye düşnüüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?