- Yasaklandı
Banlı Üye
Vermez.indireceğimiz dosya herhangi bir zarar vermez değil mi pcye
Vermez.indireceğimiz dosya herhangi bir zarar vermez değil mi pcye
Vermez, içinde virüs vs. yoktur.indireceğimiz dosya herhangi bir zarar vermez değil mi pcye
Amd'de 3. aşamayı yaptın mı? İstersen dc ekle ekran aç beraber bakalımDostum dediğini harfiyen uyguladım (AMD) ama halen black bar var? Neden olabilir?
İstek gönderdim dostum. 3 aşamayı da yaptım ama yok.Amd'de 3. aşamayı yaptın mı? İstersen dc ekle ekran aç beraber bakalım
Discord: TheColak#3100
Yok, sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz. Onu söyleyen aimi kötü olup adam vuramayınca ekrana suç atanlar. Poligonda durup botlara sıkarak deneyebilirsin reis. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin4.3 oluyor fakat sanırım krosun hafif soluna mı ne gidiyomuş mermi öylebir sacmalık var dikkat et
Sadece kendi hesabından mı oynuyorsun? Ben hile kullanmadan 2 kere ban yedim çünkü öncesinde hesabında oynadığım kişilerden biri ban yedi. Otomatikmen o hesapta ben de oynamış olduğum için ban yedim. Win exp den yiyeni ilk defa gördüm. Ticket atarak sormuştum bu ban sebebi mi diye? Karşındakine karşı 3. parti program sayesinde üstünlük kuruyorsan ban sebebidir diye cevap vermişlerdi. Bu program karşıya üstünlük sağlamıyor.hocam görüntü gerçekten güzel gözüküyor ancak en son 3 gün önce winexp programını kullandığımda oynadığım hesap kalıcı uzaklaştırma aldı üstüne de van152 yani anakart banı aldım. bilgisayarıma yeni format atmıştım, hiç bir 3. parti yazılım yüklü değildi (winexp dışında). ben vanguard tarafından algılandığını düşünüyorum.
Sağolasın hocam yapamayan varsa gösteririm. Amd sistemde de yapmayı da öğrendik.gerçekten bu varsa efsane olur eline sağlık
Sağolun hocameline saglık hocam güzel detaylı anlatım iyi forumlar
hocam konunuz gayet güzel elinize emeğinize sağlık ancak ben başımdan geçeni anlattım. format attım bilgisayarıma ve spoof raid işlemlerini uyguladım her zaman yaptığım gibi. 1 gün önceden aynı hesapla girip 2 maç attım ve hesap sağlam şekilde kaldı. winexp programını öğrendikten sonra açıp tüm adımları yaptım ve 2. ölüm maçımdan ban yedim. eğer ban yemeden oynayanlar varsa sorun benden kaynaklıdır.Sadece kendi hesabından mı oynuyorsun? Ben hile kullanmadan 2 kere ban yedim çünkü öncesinde hesabında oynadığım kişilerden biri ban yedi. Otomatikmen o hesapta ben de oynamış olduğum için ban yedim. Win exp den yiyeni ilk defa gördüm. Ticket atarak sormuştum bu ban sebebi mi diye? Karşındakine karşı 3. parti program sayesinde üstünlük kuruyorsan ban sebebidir diye cevap vermişlerdi. Bu program karşıya üstünlük sağlamıyor.