Rehber Valorant'ta çözünürlüğü CS:GO'daki gibi 4:3 yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
valorant oyuncusu değilim ama 4:3 içinde girilir ya elinize sağlık

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ellerine sağlık kanka yararlı bir paylaşım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla çok iyi oldu. daha fazla kill alıyorum şu anda ve oyun akışı hızlandı.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum dediğini harfiyen uyguladım (AMD) ama halen black bar var? Neden olabilir?

oflubey
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ya valla cok yasa sen . ben farklı bı yontemle yapmıstım ama her seferınde pc kapatınca yıne aynı oluyodu senınkınde ole olmadı .

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
4.3 oluyor fakat sanırım krosun hafif soluna mı ne gidiyomuş mermi öylebir sacmalık var dikkat et

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
4.3 oluyor fakat sanırım krosun hafif soluna mı ne gidiyomuş mermi öylebir sacmalık var dikkat et
Yok, sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz. Onu söyleyen aimi kötü olup adam vuramayınca ekrana suç atanlar. Poligonda durup botlara sıkarak deneyebilirsin reis. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam görüntü gerçekten güzel gözüküyor ancak en son 3 gün önce winexp programını kullandığımda oynadığım hesap kalıcı uzaklaştırma aldı üstüne de van152 yani anakart banı aldım. bilgisayarıma yeni format atmıştım, hiç bir 3. parti yazılım yüklü değildi (winexp dışında). ben vanguard tarafından algılandığını düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam görüntü gerçekten güzel gözüküyor ancak en son 3 gün önce winexp programını kullandığımda oynadığım hesap kalıcı uzaklaştırma aldı üstüne de van152 yani anakart banı aldım. bilgisayarıma yeni format atmıştım, hiç bir 3. parti yazılım yüklü değildi (winexp dışında). ben vanguard tarafından algılandığını düşünüyorum.
Sadece kendi hesabından mı oynuyorsun? Ben hile kullanmadan 2 kere ban yedim çünkü öncesinde hesabında oynadığım kişilerden biri ban yedi. Otomatikmen o hesapta ben de oynamış olduğum için ban yedim. Win exp den yiyeni ilk defa gördüm. Ticket atarak sormuştum bu ban sebebi mi diye? Karşındakine karşı 3. parti program sayesinde üstünlük kuruyorsan ban sebebidir diye cevap vermişlerdi. Bu program karşıya üstünlük sağlamıyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eline saglık hocam güzel detaylı anlatım iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
gerçekten bu varsa efsane olur eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Elinize sağlık hocam, yazan oldu mu bilmiyorum ama laptop kullanıcıları nvidia denetim masasından değil intel hd graphics programından bunları uygulayabilir çünkü laptopta "Ekran" seçeneği bulunmuyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sadece kendi hesabından mı oynuyorsun? Ben hile kullanmadan 2 kere ban yedim çünkü öncesinde hesabında oynadığım kişilerden biri ban yedi. Otomatikmen o hesapta ben de oynamış olduğum için ban yedim. Win exp den yiyeni ilk defa gördüm. Ticket atarak sormuştum bu ban sebebi mi diye? Karşındakine karşı 3. parti program sayesinde üstünlük kuruyorsan ban sebebidir diye cevap vermişlerdi. Bu program karşıya üstünlük sağlamıyor.
hocam konunuz gayet güzel elinize emeğinize sağlık ancak ben başımdan geçeni anlattım. format attım bilgisayarıma ve spoof raid işlemlerini uyguladım her zaman yaptığım gibi. 1 gün önceden aynı hesapla girip 2 maç attım ve hesap sağlam şekilde kaldı. winexp programını öğrendikten sonra açıp tüm adımları yaptım ve 2. ölüm maçımdan ban yedim. eğer ban yemeden oynayanlar varsa sorun benden kaynaklıdır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Pek çok yerde araştırmıştım karşıma çıkması güzel oldu teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...