Daha taze bu bandan yedim hwid ban yemişsin hayırlı olsun ne zaman açılır diye tekrar ticket atarsan sonsuz mu dönemlik yani 3 aylık mı atıldığını öğrenebilirsin
pubg de hile açarak oynuyorum. bilgisayara valorant yükledim. volorantta hile açmadım sadece pubg de açtımm vanguard bunu 3.part yazılım olarak algıladı ve donanım banı attı ticket atsam banım açılır mı
Vanguard tespit edip banladigindan oturu acmiyorlar. Bu kural asiri kati, hem farkli bir hileydi valorant hilesi acmadim da diyemeyecegin icin acmazlar ki zaten oyle desen bile bir etkisi olmaz. Hesap satisindan yasaklanan hesabim icin 4-5 yildir ticket atiyorum merakimdan onu bile kesinlikle acmiyorlar.
pubg de hile açarak oynuyorum. bilgisayara valorant yükledim. volorantta hile açmadım sadece pubg de açtımm vanguard bunu 3.part yazılım olarak algıladı ve donanım banı attı ticket atsam banım açılır mı
Kesinlikle açılmaz sonuçta ortada cidden açılan bir 3.parti uygulama var sen adamlara ben açmadım diye ticket atıp bunu bir şekilde kanıtlarsan belki ban affı gelir