tpm banım var eski hile kullanımından sonra spoofer kullandım ve tpm 2.0 hatası vermeye başladı benim bilgisayarda tpm 2.0 desteklemiyortpm banın yoksa açmak zorundasın. bypasslar ücretlidir yüksek ihtimal.
tpm 2.0 desteklemiyor pc bypass lazımMerhaba
TPM 2.0 modülünün sisteminizde mevcut olup olmadığını kontrol ediniz bunun için aşağıdaki yöntemi uygulayınız.
Windows + R tuş kombinasyonu ile Çalıştır panelini açınız ve arama yerine tpm.msc komutunu yazınız ve enter deyiniz.
Yerel Bilgisayar da Güvenilir Platform Modülü (TPM) Yönetimi penceresi açılacaktır. Bu pencerede görselde işaretlediğim seçeneklerin olması gerekir.
Eğer TPM görünmüyorsa BIOS ayarlarından TPM yi açmanız gerekir. Örnek olması açısından asus marka anakart anakartlarda aşağıdaki adımları uygulayarak açabilirsiniz.
Bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış sırasında anakartınız için belirlenen kısayolla BIOS ayarlarına girin. BIOS ayarlarına girmek için Genellikle F2, F10 ve Del tuşları kullanılır.
Sağ altta yer alan ‘Advanced mode’ seçeneğine tıklayın.
Açılan sayfanın üstündeki çubukta yer alan ‘Advanced’ sayfasına gelin.
PCH-FW Configuration seçeneğine tıklayın.
‘PTT’ özelliğini ya da 'TPM Device Selection' özelliğini ‘Disabled’ yerine ‘Enabled (ya da Enabled Firmware TPM)’ olarak değiştirin. AMD Ryzen tabanlı işlemcilerdeyse ‘AMD fTPM’ isimli özelliği etkinleştirmeniz gerekecektir.
Bu işlemlerden sonra DNS adresinizi cloudflare dns adresi ile değiştirip 1-1-1-1 <==> 1-0-0-1 daha sonra oyuna giriniz.
Sizde ana kartınızın marka ve modeline göre BIOS ayarlarına girip TPM yi etkinleştirebilirsiniz.
BIOS yüklenmesinde şöyle bir fark var BIOS yüklendiğinde veya güncellendiğinde BIOS, Legacy modunda yüklendiyse eğer TPM ve Secure Boot seçeneklerini açmak konusunda sorunlar yaşanabiliyor. Şimdi bu durumu düzeltmemiz için;
BIOS'u UEFI olarak değiştirmemiz ve sürücü formunu MBR'den GPT'ye dönüştürmemiz gerekir; Daha sonra Windows 10'u ön yüklenebilir bir USB'den temiz yüklememiz gerekir.
knkm ben de biliyorum onu bypass verebilicek var mı yada nasıl cözerim onu soruyorum yorum kasmak için yazma lütfenTpm 2.0 desteklemiyor ise bilgisayarınız by-pass kullanmanız gerekiyor. Başka türlü bir çözümü bulunmamakta.
Dostum, Bypasslar ücretli bir şekilde satılıyor. Nasıl bypass edildiğini bilmiyorum. Sana yardımcı olmaya çalışıyoruz yukarıda arkadaş ücretli olduğunu zaten belirtmiş kimsenin yorum kasmaya çalıştığı yok ki buna ihtiyacım da yok.knkm ben de biliyorum onu bypass verebilicek var mı yada nasıl cözerim onu soruyorum yorum kasmak için yazma lütfen
kanka adam yazmış zaten nerden bulabilirim onu söyle bariDostum, Bypasslar ücretli bir şekilde satılıyor. Nasıl bypass edildiğini bilmiyorum. Sana yardımcı olmaya çalışıyoruz yukarıda arkadaş ücretli olduğunu zaten belirtmiş kimsenin yorum kasmaya çalıştığı yok ki buna ihtiyacım da yok.