its not fair i found love
Süper Üye
bunu tam olarak nasıl yapacağımDNS adresinizi cloudflare dns adresi ile değiştirip giriniz 1-1-1-1 1-0-0-1
Adım 1: Ekranın sağ altına bulunan ağ simgesine sağ tıklayıp “Ağ ve İnternet Ayarları”nı açın.bunu tam olarak nasıl yapacağım
değiştirdim fakat değişen bir şey olmadı aynı hatayı alıyorum tpm 2.0Adım 1: Ekranın sağ altına bulunan ağ simgesine sağ tıklayıp “Ağ ve İnternet Ayarları”nı açın.
Adım 2: Çıkan ekranda “Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir” menüsünü açın.
Adım 3: Açılan “Ağ Bağlantıları” sekmesinde kendi ağınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
Adım 4: “İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” üzerine tıklayın ve Özellikler butonuna basın.
açılan panelden değiştiriniz
windows update ağ da bekleyen güncellemeler varsa alınız. Ayrıca Driver Booster ile sistem sürücü ve driver ları güncelleyiniz. Ayrıca bilgisayarınızın sistem marka ve modeli ne ise üreticinin ana sayfasından bıos güncel sürümü ile şuan ki sisteminiz de kurulu olan bıos versiyonunu karşılaştırınız. Üretici sayfasında güncelleme yayınlanmışsa bios versiyonunuzu güncellemeniz gerekir.değiştirdim fakat değişen bir şey olmadı aynı hatayı alıyorum tpm 2.0
bios sürücüm güncel windows update de bekleyen güncelleme yok isteğe bağlı güncellemeler varwindows update ağ da bekleyen güncellemeler varsa alınız. Ayrıca Driver Booster ile sistem sürücü ve driver ları güncelleyiniz. Ayrıca bilgisayarınızın sistem marka ve modeli ne ise üreticinin ana sayfasından bıos güncel sürümü ile şuan ki sisteminiz de kurulu olan bıos versiyonunu karşılaştırınız. Üretici sayfasında güncelleme yayınlanmışsa bios versiyonunuzu güncellemeniz gerekir.
şimdi driver booster ile sürücüleri güncelliyorum, secure boot açık mı olmalı kapalı mıwindows update ağ da bekleyen güncellemeler varsa alınız. Ayrıca Driver Booster ile sistem sürücü ve driver ları güncelleyiniz. Ayrıca bilgisayarınızın sistem marka ve modeli ne ise üreticinin ana sayfasından bıos güncel sürümü ile şuan ki sisteminiz de kurulu olan bıos versiyonunu karşılaştırınız. Üretici sayfasında güncelleme yayınlanmışsa bios versiyonunuzu güncellemeniz gerekir.
açık olmalıbios sürücüm güncel windows update de bekleyen güncelleme yok isteğe bağlı güncellemeler var
şimdi driver booster ile sürücüleri güncelliyorum, secure boot açık mı olmalı kapalı mı
dediğiniz seçenekler açık, güvenlik cihazları diye bir seçenek yok aygıt yöneticisindeaçık olmalı
Ayrıca bu yöntemi de uygulayınız.
Aygıt Yöneticisini açınız Görsel de işaretlediğim sürücü görünüyorsa eğer Güvenilir Platform Modülüne sağ tıklayın ve öğesini seçin.Cihazı Kaldır deyiniz. Gelen uyarıyada kaldır deyiniz. Bigisayarı yeniden başlatınız ve windows update ve Driver booster ile güncellemeleri tekrar alınız.
Ekli dosyayı görüntüle 99479
sisteminizde bu ayarın açık olduğundan da emin olunuz
windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz
Ekli dosyayı görüntüle 99480
Sorun hala devam ediyorsa Bios sfırlama işlemi yapınız. Bunun için; BIOS pilini yuvasından çıkarıp tekrar yerine takmanız gerekir ama dikkat emeniz gerikir pilli yanlardan tutan tırnakların zarar görmemesine özen gösteriniz.dediğiniz seçenekler açık, güvenlik cihazları diye bir seçenek yok aygıt yöneticisinde
bios sifirladim sorun devam ediyorSorun hala devam ediyorsa Bios sfırlama işlemi yapınız. Bunun için; BIOS pilini yuvasından çıkarıp tekrar yerine takmanız gerekir ama dikkat emeniz gerikir pilli yanlardan tutan tırnakların zarar görmemesine özen gösteriniz.
sisteminizi bu şekilde bir kontrol ediniz bakalım
Cihaz güvenliği için > Ayarlar > Update & Security > Windows Güvenliği> 'a gidiniz.
Güvenlik işlemcisi'nin altında, Güvenlik işlemcisi ayrıntıları'nı seçiniz.
Güvenlik işlemcisi sorunlarını giderme'yi ve ardından TPM'yi Temizle'nin altından TPM'yi Temizle'yi seçiniz.
işlemi tamamlamak için cihazınızı yeniden başlatmanız gerekir.
anakartım rampage v extremesisteminizi bu şekilde bir kontrol ediniz bakalım
Cihaz güvenliği için > Ayarlar > Update & Security > Windows Güvenliği> 'a gidiniz.
Güvenlik işlemcisi'nin altında, Güvenlik işlemcisi ayrıntıları'nı seçiniz.
Güvenlik işlemcisi sorunlarını giderme'yi ve ardından TPM'yi Temizle'nin altından TPM'yi Temizle'yi seçiniz.
işlemi tamamlamak için cihazınızı yeniden başlatmanız gerekir.
vidoedaki adımları uygulayarak deneyiniz. youtube yazısına tıklarak izleyebilirsiniz.anakartım rampage v extreme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?