neden kullanmayalım?GİRİP SAKIN KULLANMAYIN ONUN YERİNE BİOSA GİRİN BİOSTA AYARLAR MEVCUT ORADAN YAPABİLİRSİNİZ. İYİ FORUMLAR
peki bir soru sormak istiyorum sana; banlıysam tpm kapalı nasıl girebilirim ?GİRİP SAKIN KULLANMAYIN ONUN YERİNE BİOSA GİRİN BİOSTA AYARLAR MEVCUT ORADAN YAPABİLİRSİNİZ. İYİ FORUMLAR
Ban yediysen bilmiyorum. ama TPM 2.0 biosatan açılabiliyor. zaten kapalı olduğu için bu şekilde uyarı alıyorsunuz. Bende de aynı problem vardı girdim biosatan açtım şu an oynuyorum. PC'de olan diğer hileleri algılamış vanguard o yüzden.peki bir soru sormak istiyorum sana; banlıysam tpm kapalı nasıl girebilirim ?
legacy windows dosya kayıpsız bir şekilde uefi dönebiliyor hocam.Arkadaşlar işletim sisteminiz secure boot için uygun şekilde yüklenmediyse bu hatayı aldıktan sonra biosdan secure boot açamıyorsunuz. Ya arkadaşın linki deniceksiniz (ben denemedim) yada rufus dan isoyu secure boot için uygun şekilde yazdırıp temiz bi format atıcaksınız.
Dostum bu bypass normal kullanıcılar için yapılmış bir şey değil zaten. Biostan aktive edebileceğin bi şey ama spoofer kullandıktan sonra açamadığın durumlar oluyor ya da bilgisayarında tpm modülü olmayan kullanıcılar için yapılmısBan yediysen bilmiyorum. ama TPM 2.0 biosatan açılabiliyor. zaten kapalı olduğu için bu şekilde uyarı alıyorsunuz. Bende de aynı problem vardı girdim biosatan açtım şu an oynuyorum. PC'de olan diğer hileleri algılamış vanguard o yüzden.
bu zaten açamayanlar için. tpmin yoksa ya ticket açıp düzelteceksin ya da bypass kullanarak. bazen ticketta şüpheli hesap diye o hatayı kaldırmıyorlar bileGirip sakın kullanmayın. Onun yerine BIOS'a girin, BIOS'ta ayarlar mevcut. Oradan yapabilirsiniz. İyi forumlar.
Hile kullananlar ve tpm açık ban yiyenler kapalı girebilmenin yolunu aradığı için sakın kullanmayın demeni yanlış buldum diye sordum.Ban yediysen bilmiyorum. ama TPM 2.0 biosatan açılabiliyor. zaten kapalı olduğu için bu şekilde uyarı alıyorsunuz. Bende de aynı problem vardı girdim biosatan açtım şu an oynuyorum. PC'de olan diğer hileleri algılamış vanguard o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?