Konularda bulamadım dostum. Henüz yayınlanmadı sanırım.aimassisti çözüp yeni konu olarak paylaştım beyler isteyenler o konudan indirebilir
onaylanacak yakındaKonularda bulamadım dostum. Henüz yayınlanmadı sanırım.
Çok basit iki adet dosya var birisi exe dosyası birisi kodların bulunduğu dosya. Bu iki dosyayı da indir. Exe olan dosyayı çalıştır. Bu şekilde kardeşim başka hiç bir şey yapmana gerek yok. CTRL + Alt ile botu aktif edersin sonra sırası ile 1 2 3 4 yaparsan hepsi açılır. Şu an aktif fakat aktif olanda aim asist çalışmıyor yani CTRL + 4 . Şimdi @revaxxx233 arkadaşımızın emeğine sağlık onu da halletmiş. Aim asist de geliyor. Konu onaylanırsa bizi kimse tutamaz.nasıl yapıldığıyla ilgili video çekecek var mı beyler, yapamadım da.
Bu akşam onaylanacak sanırımÇok basit iki adet dosya var birisi exe dosyası birisi kodların bulunduğu dosya. Bu iki dosyayı da indir. Exe olan dosyayı çalıştır. Bu şekilde kardeşim başka hiç bir şey yapmana gerek yok. CTRL + Alt ile botu aktif edersin sonra sırası ile 1 2 3 4 yaparsan hepsi açılır. Şu an aktif fakat aktif olanda aim asist çalışmıyor yani CTRL + 4 . Şimdi @revaxxx233 arkadaşımızın emeğine sağlık onu da halletmiş. Aim asist de geliyor. Konu onaylanırsa bizi kimse tutamaz.
teşekkür ederim kanka, akşam deneyeceğimÇok basit iki adet dosya var birisi exe dosyası birisi kodların bulunduğu dosya. Bu iki dosyayı da indir. Exe olan dosyayı çalıştır. Bu şekilde kardeşim başka hiç bir şey yapmana gerek yok. CTRL + Alt ile botu aktif edersin sonra sırası ile 1 2 3 4 yaparsan hepsi açılır. Şu an aktif fakat aktif olanda aim asist çalışmıyor yani CTRL + 4 . Şimdi @revaxxx233 arkadaşımızın emeğine sağlık onu da halletmiş. Aim asist de geliyor. Konu onaylanırsa bizi kimse tutamaz.
Başkan 2 gündür onay bekliyorum. Sırbistandayım. Can sıkıntısından patlıyorum. Onaylansın da şenlenelim birazBu akşam onaylanacak sanırım
çalışıyor az önce maçtan çıktımçalısıyor mu arkadaslar
knk vallahi bilmiyorum ne zaman onaylarlar artık , onaylarlar mı onuda bilmiyorumBaşkan 2 gündür onay bekliyorum. Sırbistandayım. Can sıkıntısından patlıyorum. Onaylansın da şenlenelim biraz![]()