Çalışmıyor Valorant TriggerBot , BunnyHop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok karmaşık geldi bana ben de yapamadım. Kodları nt defterine py olarak kaydettim
sonrasında klasörün içerisine attım ama -Mss, PIL , configparser modüllerini ve Interception driverini pcne kur- bu işlemi yapamadım.

Ve kodun başındaki tüm modülleri kurun. Son olarak, Interception Driver'ı yükleyin. bunu da yapamadım. Bu konu hakkında yeterince bilgim yok sanırım @revaxxx233
youtubeye interception driver setup guide yazıp izleyebilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim bir de aim asist otomatik mi yoksa herhangi bir tuşu var mı ? onu eklemeyi unutmuşssun sanırım :)
sol clicke bastıgında yani ates ettiginde adama kayıyor knk projeyi kendi kafana göre ayarlamak ıstıosan sourceyle oyanyabılırsın

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aim asist ve videolu anlatımı sabırsızlıkla bekliyorum dostum. Hilelerden bıkmıştım saçma maçlar kaybediyordum artık sıra bende :D

Üye
10 HİZMET YILI
dostum aimasissti yapamadım acaba bana yardım edenilirmisin acıklamada ki cok anlasılır deil de rica etsem özeldende video falan atabilirmisin acaba benzeri

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hileyi nasıl kurucaz arkadaslar yardım edebilecek var mı

Üye
10 HİZMET YILI
sol clicke bastıgında yani ates ettiginde adama kayıyor knk projeyi kendi kafana göre ayarlamak ıstıosan sourceyle oyanyabılırsın
reis yaptım aim assisti ama gercekten yanlıs anlama cok kötü sadece tam kafasının üstüne utarsan adama doğru cekiyo ve sadece tek tek sıkmaya mahsus adamın sağına solun veya altına tutunca adama cekmiyo bu yönden pek begenmedim acaba cod dan başka bir tusa ataya bilirmiyiz veya neresiyle oynarsam yaparım işte
Post automatically merged:

Modülleri kurdum böyle bir hata aldım ilk modülde Ekli dosyayı görüntüle 61953ama bu şekilde hata alıyorum
knk ilk modül win32gui die bi modül yeni güncellemede ismi değişmiş yeni modül ismi pywin32 bu olmus aynı görevi görüyo

Çok karmaşık geldi bana ben de yapamadım. Kodları nt defterine py olarak kaydettim
sonrasında klasörün içerisine attım ama -Mss, PIL , configparser modüllerini ve Interception driverini pcne kur- bu işlemi yapamadım.

Ve kodun başındaki tüm modülleri kurun. Son olarak, Interception Driver'ı yükleyin. bunu da yapamadım. Bu konu hakkında yeterince bilgim yok sanırım @revaxxx233
knk yapman gerekenler su benim yazdıgım kodları kur
pip install pywin32 (win32gui) yerine gecti kod değişmiş
pip install mss
pip instal pillow (buda pil die bi komut yerine gecti bunu kur)
pip install configparser
pip install interception bunları dene bir

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
reis yaptım aim assisti ama gercekten yanlıs anlama cok kötü sadece tam kafasının üstüne utarsan adama doğru cekiyo ve sadece tek tek sıkmaya mahsus adamın sağına solun veya altına tutunca adama cekmiyo bu yönden pek begenmedim acaba cod dan başka bir tusa ataya bilirmiyiz veya neresiyle oynarsam yaparım işte

knk ilk modül win32gui die bi modül yeni güncellemede ismi değişmiş yeni modül ismi pywin32 bu olmus aynı görevi görüyo

pip install mss
pip install configparser
python aimbot bu kadar oluyor kanka maalesef. Başka bir aimbotta paylasamıyorum link ekleyince konu kapanıyor cnku

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

pip install mss
pip install configparser
Eline sağlk kardeşim. Sağolasın

Bu bot dışında başka bir şey kullanmadım. Ve ban yedim bilginiz olsun. Abartmadım da botu. Kolsuzum zaten. Yani pek bi işme yaramadı ama 3. parti yazılımdan ban yedim süresiz. Dikkat edin arkadaşlar kullanırken ana hesabnız ile sakın kullanmayın. Varsa yan çarlar ile oynayın :(

Üye
10 HİZMET YILI
python aimbot bu kadar oluyor kanka maalesef. Başka bir aimbotta paylasamıyorum link ekleyince konu kapanıyor cnku
reis senden istediğim sadece ricam yani bu basınca hani aşşa inme olasılıgını değerini kodun neresini oynarsam değisir lütfen bana o yönden yardımcı olabilirmisin mesela cok assa iniyo ben onu tam kafaya getirmeye calısıcam veya hangi bi tuşa atamak istesem nasıl yapabilirim rica etsem yardıme dermisin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çok güzel çalışıyor ellerine sağlık. Kullanıyorum fakat dediğin gibi report olayı cidden sıkıntı :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ellerine sağlık deneyceğim bakalım :DD

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Your the Best, Bless your big and generous heart! Brother.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benim için çalışmıyor trigger bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...