Valorant Triggerbot + Coloraimbot + NoRecoil + BHop AHK Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Autohotkeys movement not working... because of that autohotkey is stupid atm

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aim çalışmıyor sanki ben mi anlamadım :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aga oyun yeni çıktı şldfkjsgpşldfkjg hilesi arkasından geldi memoryhackers kullanıcıları adamdır

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
aga çok sağolda keşke çözünrlük şeyi olmasaydı ama teşekkürler :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
vidyolu anlatım olsaydı güzel, başladım insin deniyecez bakalım.

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeş çalışmayan hileyi paylaşmayın bari deneyinde öle paylaşın çözünürlüktenmi diye baktım tv ye bağladım 2 saat uğraşıyorum olmuyor milleti böle ayın oyun etmenin lüzumu yok iyi o zaman bende paylaşim var bendede mayıstan kalma fixlenmiş hack cidden yaptığınız iş teğil yaa dış karakter çizgileri sarı diyon bir sarı yeşil var birde sarı kırmızı 2 sinide denedim çözünürlükte aynı neyse boş işlerle uğraşma iş yap paylaş helal diyim.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Kardeş çalışmayan hileyi paylaşmayın bari deneyinde öle paylaşın çözünürlüktenmi diye baktım tv ye bağladım 2 saat uğraşıyorum olmuyor milleti böle ayın oyun etmenin lüzumu yok iyi o zaman bende paylaşim var bendede mayıstan kalma fixlenmiş hack cidden yaptığınız iş teğil yaa dış karakter çizgileri sarı diyon bir sarı yeşil var birde sarı kırmızı 2 sinide denedim çözünürlükte aynı neyse boş işlerle uğraşma iş yap paylaş helal diyim.
hocam ben kendim oynuyorum 1 haftadır bir problem yok mis gibi çalışıyor sen yapamıyorsun. bu arada sarı yeşil körlüğü olacak.

Üye
6 HİZMET YILI
hocam ben kendim oynuyorum 1 haftadır bir problem yok mis gibi çalışıyor sen yapamıyorsun. bu arada sarı yeşil körlüğü olacak.
Hocam ALT basılı tutuyorum olmuyor işte yalanmı sölicem ama ben ALIŞTIRMADA DENİYORUM. normal maçamı girmem lazım robotlarda olmuyormu?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam hangi silahı alıyorsun? Çünkü trigger bot düzgün çalışmıyor,herhalde awp tarzı silahlarda işe yarar diye düşünüyorum

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Hocam hangi silahı alıyorsun? Çünkü trigger bot düzgün çalışmıyor,herhalde awp tarzı silahlarda işe yarar diye düşünüyorum
rengi algılayıp ateş ettiği için elinde bıçak olsa da ateş eder silah farketmez. no recoil ile birlikte kullanıldığında yani f3 te basarsan sıkma hızı aime göre değişir. trigger tabi ki awp de işe yarar ama vandal ile croshair koyup alt'a basarak adamı beklersen direkt kafaya tek mermi atıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rengi algılayıp ateş ettiği için elinde bıçak olsa da ateş eder silah farketmez. no recoil ile birlikte kullanıldığında yani f3 te basarsan sıkma hızı aime göre değişir. trigger tabi ki awp de işe yarar ama vandal ile croshair koyup alt'a basarak adamı beklersen direkt kafaya tek mermi atıyor.
Anladım,peki aim bota ne zaman güncelleme gelir tahmini ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eline Sağlık Videolu Anlatım Varmı Acaba Ya Da Ban Riski Nedir ?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
WOW nice cheat but i can't use it Because Hardware don't support 555

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...