Üye
Autohotkeys movement not working... because of that autohotkey is stupid atm
sen en azından açmısınhacı bendemi bi cenabetlik var acar acmaz ban yedim
aim bozuk şuanda ama güncelleyeceğimbende bunu arıyordum çalışıyormu
hocam ben kendim oynuyorum 1 haftadır bir problem yok mis gibi çalışıyor sen yapamıyorsun. bu arada sarı yeşil körlüğü olacak.Kardeş çalışmayan hileyi paylaşmayın bari deneyinde öle paylaşın çözünürlüktenmi diye baktım tv ye bağladım 2 saat uğraşıyorum olmuyor milleti böle ayın oyun etmenin lüzumu yok iyi o zaman bende paylaşim var bendede mayıstan kalma fixlenmiş hack cidden yaptığınız iş teğil yaa dış karakter çizgileri sarı diyon bir sarı yeşil var birde sarı kırmızı 2 sinide denedim çözünürlükte aynı neyse boş işlerle uğraşma iş yap paylaş helal diyim.
Hocam ALT basılı tutuyorum olmuyor işte yalanmı sölicem ama ben ALIŞTIRMADA DENİYORUM. normal maçamı girmem lazım robotlarda olmuyormu?hocam ben kendim oynuyorum 1 haftadır bir problem yok mis gibi çalışıyor sen yapamıyorsun. bu arada sarı yeşil körlüğü olacak.
Hocam hangi silahı alıyorsun? Çünkü trigger bot düzgün çalışmıyor,herhalde awp tarzı silahlarda işe yarar diye düşünüyorumhocam ben kendim oynuyorum 1 haftadır bir problem yok mis gibi çalışıyor sen yapamıyorsun. bu arada sarı yeşil körlüğü olacak.
rengi algılayıp ateş ettiği için elinde bıçak olsa da ateş eder silah farketmez. no recoil ile birlikte kullanıldığında yani f3 te basarsan sıkma hızı aime göre değişir. trigger tabi ki awp de işe yarar ama vandal ile croshair koyup alt'a basarak adamı beklersen direkt kafaya tek mermi atıyor.Hocam hangi silahı alıyorsun? Çünkü trigger bot düzgün çalışmıyor,herhalde awp tarzı silahlarda işe yarar diye düşünüyorum
Anladım,peki aim bota ne zaman güncelleme gelir tahmini ?rengi algılayıp ateş ettiği için elinde bıçak olsa da ateş eder silah farketmez. no recoil ile birlikte kullanıldığında yani f3 te basarsan sıkma hızı aime göre değişir. trigger tabi ki awp de işe yarar ama vandal ile croshair koyup alt'a basarak adamı beklersen direkt kafaya tek mermi atıyor.