- Konuyu başlatan
Are you sure
Süper Üye
Uzun Bir Süre Kullandım Hiç Bir Sorun Yoktuban riski nedir
Uzun Bir Süre Kullandım Hiç Bir Sorun Yoktuban riski nedir
VanGuard Sadece Tek Bir Donanıma Ban Atmıyor Birden Fazla Donanıma Ban Atıyor Hwid Değiştirmen Bir Şeye Etki Etmeyecektir Ama Şunu Söyliyeyim Ben Baya Bir Kullandım Ban Yemedim Henüz Python Driver Yazılımı Olmadıgı İçin VanGuard Ancak Mouse Event Yüzünden Bulabilir Onun İçinde Bypass Lazım Çok Yakında Aimbot Hileside Ekliyeceğim PaylaşırımBan yersek hwid changeleme şansımız nedir?
Pardon dosyanın adını yazmamışım ondan hata vermiş kusura bakmayınHileyi Kurmayanlar İçin Resimli Anlatım Yapıyorum
Öncelikle Python İndirirken Kesinlikle Add to Path Seçili Olsun
Şimdi CMD Sisteminizi Açınız
Komut Kısmına python yazınız
Ekli dosyayı görüntüle 61136
Bu Şekilde Sürüm Gelirse Doğru Yoldasınız Demektir Şimdi exit() Yazıp Python Ekranından Çıkınız
Tekrardan Komut Bloğuna pip install --upgrade pip yazınız
Ekli dosyayı görüntüle 61137
Böyle Bir Hata Var İse Zaten Sizde Yüklü Demek
Şimdi Gerekli Modülleri Yükleyelim
pip install mss
pip install colorama
pip install keyboard
pip install pillow
Üstteki Modülleri Tek Tek Yükleyin
Şimdi Bir Klasör Oluşturun İstediğiniz İsmi Verin Keyfiniz Bilir Ben Valokek Adlı Klasör Oluşturdum
Şimdi Not Defterini Açınız Konuda Paylaştığım Kodları İçine Yazıp Farklı Kaydet Diyip
Adını Example.py Olarak Kaydedin Şimdi Tekrardan CMD Ekranına Geçelim
CMD Ekranında İken Klasör Kısmına Erişelim
Ekli dosyayı görüntüle 61138
cd klasör yeri
Ulaştıktan Sonra Yapmanız Gereken Tek Şey python dosyanınadı.py
Sonra Bingo
Ekli dosyayı görüntüle 61139
Sonuç Olarak
Ekli dosyayı görüntüle 61140
Artık Hileyi Kullanabilirsiniz[/B]
Sorun Değil Reis Her ZamanPardon dosyanın adını yazmamışım ondan hata vermiş kusura bakmayın![]()
Hileniz çok güzel ellerinize sağlık özellikle crossu koyduğunda anında vuruyor fakat bu pixel alanı ney onu anlamadım bu hile ban yedirtmez zaten kaliteli monitör ve mouse kullanıyormuşsun gibi gözüküyorSorun Değil Reis Her Zaman
Pixel Aranı Karakteri Tanıma Bölgesidir Eğer Arttırırsan Sen Karaktere Aim Koymadan Sıkmaya BaşlayacaktırHileniz çok güzel ellerinize sağlık özellikle crossu koyduğunda anında vuruyor fakat bu pixel alanı ney onu anlamadım bu hile ban yedirtmez zaten kaliteli monitör ve mouse kullanıyormuşsun gibi gözüküyor
Python Based Olduğu İçin VanGuard Detechleyecek Birşey Yapamıyor 3 Aydır Bir Sıkıntı Olmadı TriggerbottaExternal oldugu icin undetected degil mi?
Yani bunu ne kadar çok arttırırsak o kadar erken vurup hileyi belli mi ediyor azaltmak mı lazım yoksa daha fazla arttırmak mı ?Pixel Aranı Karakteri Tanıma Bölgesidir Eğer Arttırırsan Sen Karaktere Aim Koymadan Sıkmaya Başlayacaktır![]()
Arttırırsan Rakibi Ekranda Belirlendiği An Boş Boş Sıkıyor Yani Adam Akıllı Oynuyamıyorsun İstiyorsan Poligonda Deneyebilirsin Aradaki Farkı Görmek İçinYani bunu ne kadar çok arttırırsak o kadar erken vurup hileyi belli mi ediyor azaltmak mı lazım yoksa daha fazla arttırmak mı ?
Arttırırsan Rakibi Ekranda Belirlendiği An Boş Boş Sıkıyor Yani Adam Akıllı Oynuyamıyorsun İstiyorsan Poligonda Deneyebilirsin Aradaki Farkı Görmek İçinYani bunu ne kadar çok arttırırsak o kadar erken vurup hileyi belli mi ediyor azaltmak mı lazım yoksa daha fazla arttırmak mı ?
Tamamdır hocam çok sağ olun özellikle hile operatörde çok işe yarıyor sadece koyup bekliyorsunuz hz düşük ekipmanı olmayan oyuncular için güzel avantaj en azından zengin insanlarla şartları eşitliyorArttırırsan Rakibi Ekranda Belirlendiği An Boş Boş Sıkıyor Yani Adam Akıllı Oynuyamıyorsun İstiyorsan Poligonda Deneyebilirsin Aradaki Farkı Görmek İçin
Modu Hızlıya al Pixel Alanı 5x5 Ya da 10x10 Kalsın
Post automatically merged:
Arttırırsan Rakibi Ekranda Belirlendiği An Boş Boş Sıkıyor Yani Adam Akıllı Oynuyamıyorsun İstiyorsan Poligonda Deneyebilirsin Aradaki Farkı Görmek İçin
Modu Hızlıya al Pixel Alanı 5x5 Ya da 10x10 Kalsın
Rica Ederim Dostum Bir Sıkıntın Olursa Yazmaktan ÇekinmeTamamdır hocam çok sağ olun özellikle hile operatörde çok işe yarıyor sadece koyup bekliyorsunuz hz düşük ekipmanı olmayan oyuncular için güzel avantaj en azından zengin insanlarla şartları eşitliyor![]()
Şöyle bir dezavantajı var kullanan arkadaşların haberi olsun hile ekrandaki mor bir şeye otomatik ateş ettiği için ölüler mor gözüküyor eğer bakarsanız ölülere ateş eder o yüzden cesetlere bakmamaya özen gösterinRica Ederim Dostum Bir Sıkıntın Olursa Yazmaktan Çekinme![]()
♡lil'Neko#1261 Bir Sorun Olursa Discordumu BıraktımŞöyle bir dezavantajı var kullanan arkadaşların haberi olsun hile ekrandaki mor bir şeye otomatik ateş ettiği için ölüler mor gözüküyor eğer bakarsanız ölülere ateş eder o yüzden cesetlere bakmamaya özen gösterin![]()