hwid yeme olasiligin fazla dikkat et derim ben bu sabah kullandım şuanlık durum ayni hwid yokŞuan bu hileyi kullanıpta hwid yiyen varmı acaba varsa bilgi verebilirmi
bilgilendiririm kanka şuanlık ban yok hadi bakalim umutlarim yememesi üzerineİnşAllah yemezsin kardeşim de olurda yersen bilgilendirirmisin bizi.
dostum eğer yorumları takip edersen zaten bunla alakalı cevap vermişim ban durumu oldugu zaman zaten konuyu güncelleyeceğimi belirttimtriggerbot için teşekkür ederim fakat ban durumu nedir acaba varmı ban yiyen
Çalişiyor dostum fakat önermem 2 3 gün banlanmadım ama 4 . günün başinda koydular bani şuan spooflamaayi düşünüyorum bilgisayariçalışıyor mu hala oyunda bilgisi olan var mı dostlar
zaten konunun başında aktif yazıyorsa çalısıyordur bu kadar basit yazmak için yazmayın abi adam akıllı konuya bakın öyle yazın fix yese zaten fix yazarım güncelliyorum ara araçalışıyor mu hala oyunda bilgisi olan var mı dostlar
açık kaynaklı kodtan ban yemek mi sadece bunu kullandığına emin misin acaba çunki yaklaşık 5 6 aydır banlanmıyorum çok belli etmiş olabilirsinÇalişiyor dostum fakat önermem 2 3 gün banlanmadım ama 4 . günün başinda koydular bani şuan spooflamaayi düşünüyorum bilgisayari
arkadaşım konu başlığını düzgün oku aktif yazıyor notta bıraktım azcık yorumları oku yazmak için yazma harbiden sinir ediyosunuz adamı yaban atıyor mu