I think it's kind of dangerous, I've already had a ban like that, at the time I didn't know how to remove the ban, I didn't play because of that. I'll wait for someone to bring more information.I'm not currently using it, I just used it to test if it works and I didn't get any bans.
Kod içindeki kütüphaneleri silmek programın hata vermesine veya düz çalışmamasına neden olur.python la acınca 3 hata buluyor, düzeltince de hata sayısı 8 9 a kadar çıkıyor. Bence kurulum gösterirsen iyi olur
pip install keyboard
pip install time
pip install ctypes
pip install Pillow
pip install winsound
pip install os
pip install mss
pip install colorama
nt cheat have banGithub da bulduğum valorant triggerbotu sizinle paylaşmak istedim, python dilinde yazılmış şuanda çalışıyor fix değil fakat biraz gecikmeli ve ileride dec olabilir sorumluluk kabul etmiyorum!
Herhangibir sorun çıkarsa yorum bırakmanız yeterli olabildiğince yardımcı olurum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yes maybeMaybe it not safe
3. oyun'da tespit edilmezsiniz bence 10 maç dayanır gibi.Muhtemelen tespit edilir ve 3 oyundan sonra yasaklanırsınız.
sağol kankapip install keyboard pip install time pip install ctypes pip install Pillow pip install winsound pip install os pip install mss pip install colorama
ban riski var mıGithub da bulduğum valorant triggerbotu sizinle paylaşmak istedim, python dilinde yazılmış şuanda çalışıyor fix değil fakat biraz gecikmeli ve ileride dec olabilir sorumluluk kabul etmiyorum!
Herhangibir sorun çıkarsa yorum bırakmanız yeterli olabildiğince yardımcı olurum
Saolun hocam yararlı gözüküyor denicem bu aksam 1 2 ay dec olmaz bence denenebilir bu yüzdenGithub da bulduğum valorant triggerbotu sizinle paylaşmak istedim, python dilinde yazılmış şuanda çalışıyor fix değil fakat biraz gecikmeli ve ileride dec olabilir sorumluluk kabul etmiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?