Valorant Triggerbot

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
I'm not currently using it, I just used it to test if it works and I didn't get any bans.
I think it's kind of dangerous, I've already had a ban like that, at the time I didn't know how to remove the ban, I didn't play because of that. I'll wait for someone to bring more information.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
probably not safe watch out guys

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
python la acınca 3 hata buluyor, düzeltince de hata sayısı 8 9 a kadar çıkıyor. Bence kurulum gösterirsen iyi olur

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
python la acınca 3 hata buluyor, düzeltince de hata sayısı 8 9 a kadar çıkıyor. Bence kurulum gösterirsen iyi olur
Kod içindeki kütüphaneleri silmek programın hata vermesine veya düz çalışmamasına neden olur.
Cmd ye aşşağıdaki komutları girerseniz sorun düzelicektir.

Kod:
pip install keyboard
pip install time
pip install ctypes
pip install Pillow
pip install winsound
pip install os
pip install mss
pip install colorama

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Github da bulduğum valorant triggerbotu sizinle paylaşmak istedim, python dilinde yazılmış şuanda çalışıyor fix değil fakat biraz gecikmeli ve ileride dec olabilir sorumluluk kabul etmiyorum!
Herhangibir sorun çıkarsa yorum bırakmanız yeterli olabildiğince yardımcı olurum

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

nt cheat have ban

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kolayca fixlenicek bir hile olduğu için güvenilirlik oranını düşürür bence risk almayın.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Fıxlenır buyuk ıhtımal kullanan var mı banlanmadan aktıf olarak ?

Üye
3 HİZMET YILI
Github da bulduğum valorant triggerbotu sizinle paylaşmak istedim, python dilinde yazılmış şuanda çalışıyor fix değil fakat biraz gecikmeli ve ileride dec olabilir sorumluluk kabul etmiyorum!
Herhangibir sorun çıkarsa yorum bırakmanız yeterli olabildiğince yardımcı olurum

ban riski var mı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
auto hotkey ındır ve gıthup auto hotkey trıger bot yaz< ındır oyuna gır ayalardan mora al dusman rengını ynaı sonra bır tus ata ve bam bam bılader ama banyer sen karısmamıstersen lınk atarım sana

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Saolun hocam yararlı gözüküyor denicem bu aksam 1 2 ay dec olmaz bence denenebilir bu yüzden

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bundan yasaklanırsak direkt bilgisayar banı mı yiyoruz hesap banı mı ögrenebilir miyim