Moonware vardı biraz pahalı bi göz at istersen.
ben matrixware diye bir yer kullanıyorum eger link atmak serbestse atarım
Moonware vardı biraz pahalı bi göz at istersen.
Teşekkürler bakcam
BGX nasıl iyi diyorlar?
Ne zamandır kullanıyorsun ban durumu nasıl
Ban durumu nasıl kullandı mı hiç reis
Şöyle bir şey ki hileden banı kendi yüzümden yersem okey diyebilir. Hile dt olacaksa para vermek anlamsız. Mesela buradaki hileyle 100 maça yakın oynadım ve her el neredeyse +25 bırakıyorum. Ama legit oynuyorum. Hile diyenlerse 100 maçtan 5 6 tanesidir. Toplamda 5 6 tane hesabı yücelik1 e kastım.bgx lol scripti değil mi?
Kullanmak nasip olmadı fakat bir arkadaşım önermişti kendisi kullanıp immo radyant arası elolara çıkmış. Ama unutmamak gerekir ki hile kullanıyorsunuz bunun bi garantisi yoktur bunun bilincinde olarak ban yemeyi göze alıp oynamanız gerekiyor.
Haklısınız fakat bildiğiniz gibi hile bu ne zaman dt olacağını bilemiyoruz. Onun dışında başka arkadaşların önerdiği hilelere de bir göz atabilirsiniz iyice araştırıp satın almanızı tavsiye ederim.Şöyle bir şey ki hileden banı kendi yüzümden yersem okey diyebilir. Hile dt olacaksa para vermek anlamsız. Mesela buradaki hileyle 100 maça yakın oynadım ve her el neredeyse +25 bırakıyorum. Ama legit oynuyorum. Hile diyenlerse 100 maçtan 5 6 tanesidir. Toplamda 5 6 tane hesabı yücelik1 e kastım.
Beleş hile bile beni belli etmeden 100 maç götürüyorsa 800tl 1000tl verdiğim hilelerden sağlamlık beklerim.
Ne zamandır kullanıyorsun ban durumu nasıl
Ban durumu nasıl kullandı mı hiç reis
kanka 4 haftadır kullanıyorum color aımbotunu ban yemedim
ezglobalin valo hilesi yokEZ GLOBAL
Valo hileside var sanırımbgx lol scripti değil mi?
Kullanmak nasip olmadı fakat bir arkadaşım önermişti kendisi kullanıp immo radyant arası elolara çıkmış. Ama unutmamak gerekir ki hile kullanıyorsunuz bunun bi garantisi yoktur bunun bilincinde olarak ban yemeyi göze alıp oynamanız gerekiyor.
Yazınca çıkıyo zaten ya tskben matrixware diye bir yer kullanıyorum eger link atmak serbestse atarım
Valo hilesi yokmuş o adamlar scam dikkatli olun hocam.ezglobalin valo hilesi yok
Post automatically merged:
Valo hileside var sanırım
Post automatically merged:
Yazınca çıkıyo zaten ya tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?