loldeki hileleri cok guzeldi valorantta güzeldir bana kalırsaTeşekkürler bakcam
BGX nasıl iyi diyorlar?
kral ben şuan main hesabımı immo 2 yaptım ama radiant seviyesine ulaşmak istiyorum smurfde şuan smurfum yüce 2 çıkabilir miyim ban yemeden tabi legit oynucam bide main hesabımda ban yer miyim hileyle oynamadan bazen otomatik atıyor diyorlar ya bilhgisayarda hile olunca main hesaba iyi para gömdümŞöyle bir şey ki hileden banı kendi yüzümden yersem okey diyebilir. Hile dt olacaksa para vermek anlamsız. Mesela buradaki hileyle 100 maça yakın oynadım ve her el neredeyse +25 bırakıyorum. Ama legit oynuyorum. Hile diyenlerse 100 maçtan 5 6 tanesidir. Toplamda 5 6 tane hesabı yücelik1 e kastım.
Beleş hile bile beni belli etmeden 100 maç götürüyorsa 800tl 1000tl verdiğim hilelerden sağlamlık beklerim.
Legit oynayarak hala ban yemedim. Immo eloda 40 45 bıraktım az önce çıkmasına çıkarsın. Ban konusunda ise eğer main hesabında hilesiz oynarken, hileli oynadığın hesaptaki banını yersen (illa banı oyun içinde atacak diye bir şey yok) main hesabında banlanmış olur. Onun dışında banlanmaz. Ve banlıyken main hesabına girme. HWID banı varken hangi hesaba girmeye çalışırsan o hesabın süresiz kapatılır, açmazlar.kral ben şuan main hesabımı immo 2 yaptım ama radiant seviyesine ulaşmak istiyorum smurfde şuan smurfum yüce 2 çıkabilir miyim ban yemeden tabi legit oynucam bide main hesabımda ban yer miyim hileyle oynamadan bazen otomatik atıyor diyorlar ya bilhgisayarda hile olunca main hesaba iyi para gömdüm
Bgx güzel gibi ya loldede güzeldiTeşekkürler bakcam
BGX nasıl iyi diyorlar?