Seçkin Üye
ne yapmam lazım ki üyelik alabileyimn ??
oyunun düşmesini beklemekten başka bişey yapamassın. yapabileceğin en iyi şey, beklemekne yapmam lazım ki üyelik alabileyimn ??
ne kadar sürede düşer peki ?twitch e riot hesabını bağlayıp yayın izlemek dışında yapabileceğin bir şey yok
betada ki oyunlarım normal oyunda sıfırlanacak mı yani yoksa sezon değişimi gibi mi gösterilecek ?Tek gereken sadece beta şimdi oyunları kapsamaz olduğunu
onu kimse bilemez ama benim bildiğim 2 saat yayın izledikten sonra sıraya giriyosun gibi o izlemiş olanların arasında rastgele atıyor ama daha fazla izlersen şansın artıyo mu bilmiyorumne kadar sürede düşer peki ?
twıtch den sadece yayın ızleyerek dusurebılırısnne yapmam lazım ki üyelik alabileyimn ??
düşürdünüz mü düştüyse ne kadar zaamandatwıtch den sadece yayın ızleyerek dusurebılırısn
dostum 1 hafta boyunca aralıksız izledim düşmedi sinirlendim 3 4 gun izlemedim ara verdim bır sabah maılde ışım vardı gırdıgımde maıl gelmıstı valorant hak kazandınız dıye yanı sansın varsa mutlaka bır sekılde gelıyordüşürdünüz mü düştüyse ne kadar zaamanda
sadece valorant yayınları mıYayını izlemen gerekiyor.
Valorant oyunu yazın çıkıcak bu arada.
evet resmi sürümün yayınlanmasından sonra her şey yeniden düzenlenecekbetada ki oyunlarım normal oyunda sıfırlanacak mı yani yoksa sezon değişimi gibi mi gösterilecek ?
bayağı uzun sürebiliyormuşdostum 1 hafta boyunca aralıksız izledim düşmedi sinirlendim 3 4 gun izlemedim ara verdim bır sabah maılde ışım vardı gırdıgımde maıl gelmıstı valorant hak kazandınız dıye yanı sansın varsa mutlaka bır sekılde gelıyor
riot hesabı bağlı değilse sonradan bağlasam düşer mikanka riot hesabı oluştur onu twitch'e bağla drop yazan bi yayını izle düşmesini bekle başka bişey yok