2 Nis 2025 #1 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI Merhaba yediğim ban a "spoofer/hile/admin" üçünden birinin sebep olduğunu düşünüyorum. Val5 ne banıdır?
Merhaba yediğim ban a "spoofer/hile/admin" üçünden birinin sebep olduğunu düşünüyorum. Val5 ne banıdır?
2 Nis 2025 #2 rule46 R Üye Katılım 2 Nis 2025 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 Yaş 26 Sosyal 1 HİZMET YILI Donanım banıdır Anakart, işlemci veya herhangi bir parçana atanan bir yasaktır.
3 Nis 2025 Konuyu başlatan #3 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI rule46' Alıntı: Donanım banıdır Anakart, işlemci veya herhangi bir parçana atanan bir yasaktır. Genişletmek için tıklayın ... Onu bende biliyorum banı neden yedim diyorum?
rule46' Alıntı: Donanım banıdır Anakart, işlemci veya herhangi bir parçana atanan bir yasaktır. Genişletmek için tıklayın ... Onu bende biliyorum banı neden yedim diyorum?
3 Nis 2025 #4 rule46 R Üye Katılım 2 Nis 2025 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 Yaş 26 Sosyal 1 HİZMET YILI kDnk' Alıntı: Onu bende biliyorum banı neden yedim diyorum? Genişletmek için tıklayın ... Pardon hocam sonuna nedir diye eklediğiniz öyle anladım büyük ihtimal hwid reset veya hile kullandığınız içindir onu en iyi siz bilirsiniz.
kDnk' Alıntı: Onu bende biliyorum banı neden yedim diyorum? Genişletmek için tıklayın ... Pardon hocam sonuna nedir diye eklediğiniz öyle anladım büyük ihtimal hwid reset veya hile kullandığınız içindir onu en iyi siz bilirsiniz.
3 Nis 2025 Konuyu başlatan #5 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI rule46' Alıntı: Pardon hocam sonuna nedir diye eklediğiniz öyle anladım büyük ihtimal hwid reset veya hile kullandığınız içindir onu en iyi siz bilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Yani vanguard mı algıladı yoksa tickettan mı yedim onu merak ettim reis.
rule46' Alıntı: Pardon hocam sonuna nedir diye eklediğiniz öyle anladım büyük ihtimal hwid reset veya hile kullandığınız içindir onu en iyi siz bilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Yani vanguard mı algıladı yoksa tickettan mı yedim onu merak ettim reis.
3 Nis 2025 #6 dragonlorde D Üye Katılım 18 Ağu 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI Vanguard algılamış
3 Nis 2025 Konuyu başlatan #7 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI maknbear' Alıntı: Val152 HWID ban - Val5 ise delay bandır yani örnek veriyorum eğer bir spoofer kullanıldıysa ve o spoof tutmadıysa valorant otomatikmen bir kaç maç sonrasında VAL5 hatası verir Genişletmek için tıklayın ... 2 kere verdi.(
maknbear' Alıntı: Val152 HWID ban - Val5 ise delay bandır yani örnek veriyorum eğer bir spoofer kullanıldıysa ve o spoof tutmadıysa valorant otomatikmen bir kaç maç sonrasında VAL5 hatası verir Genişletmek için tıklayın ... 2 kere verdi.(
4 Nis 2025 #8 DMAturkiye D Üye Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 10 Tepki puanı 4 Ödüller 1 1 HİZMET YILI DMA kullanmamanız
4 Nis 2025 Konuyu başlatan #9 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI DMAturkiye' Alıntı: DMA kullanmamanız Genişletmek için tıklayın ...
8 Nis 2025 #10 barisoner1010 B Onaylı Üye Katılım 2 Eyl 2016 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Vanguar olması lazım
9 Nis 2025 Konuyu başlatan #11 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI barisoner1010' Alıntı: Vanguar olması lazım Genişletmek için tıklayın ... Hocam vanguard bypass vardı ama sanırım spoof tutmamış ya da başka bir şeyden dolayı.
barisoner1010' Alıntı: Vanguar olması lazım Genişletmek için tıklayın ... Hocam vanguard bypass vardı ama sanırım spoof tutmamış ya da başka bir şeyden dolayı.
10 Nis 2025 #12 DMAturkiye D Üye Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 10 Tepki puanı 4 Ödüller 1 1 HİZMET YILI kDnk' Alıntı: Hocam vanguard bypass vardı ama sanırım spoof tutmamış ya da başka bir şeyden dolayı. Genişletmek için tıklayın ... Yeni TPM falan kullandın mı yoksa onuda mı bypass ile kullandın?
kDnk' Alıntı: Hocam vanguard bypass vardı ama sanırım spoof tutmamış ya da başka bir şeyden dolayı. Genişletmek için tıklayın ... Yeni TPM falan kullandın mı yoksa onuda mı bypass ile kullandın?
10 Nis 2025 Konuyu başlatan #13 kDnk K Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2025 Mesajlar 115 Tepki puanı 5 1 HİZMET YILI DMAturkiye' Alıntı: Yeni TPM falan kullandın mı yoksa onuda mı bypass ile kullandın? Genişletmek için tıklayın ... Anlamadım ne demek istediğini ama büyük ihtimal spoof ya da biri ticket acmıs belli etmisim.
DMAturkiye' Alıntı: Yeni TPM falan kullandın mı yoksa onuda mı bypass ile kullandın? Genişletmek için tıklayın ... Anlamadım ne demek istediğini ama büyük ihtimal spoof ya da biri ticket acmıs belli etmisim.