Valorant Val 5 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hwid banım vardı val 152 hatası alıodum bir şekil çözdüm oyuna girip oynuyorum ama oyunun yarısında valorantdan uzaklaştırıldınız diye hata alıyorum. bu hatanın sebebinin internet ime ban atmasından kaynaklı oldugunu düşünüyorum. mac adresimi değiştirp oyuna girsem çözebilirmiyim acaba ? @LeftSpace

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgilendirme yapıyorum çözümü ben VPN de buldum herhangi bir atma artık yaşamıyorum ve mh hilesi ile devam ediyorum bakalım neler olcak :) Teşekkürler herkese

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
VALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür.

Üye
4 HİZMET YILI
pc yi kapatıp açtığın zaman çözülebilir knk
Post automatically merged:

pc yi kapatıp açtığın zaman çözülebilir knk

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Girdiğiniz tüm sistemlerden hesaptan çıkış yap. Ve tek kendi oynadığın sistemden hesaba giriş yap hocam bu da işe yaramazsa en son çare spoofer deniyebilirsiiniz. Hayrılı Geceler.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam bir şekilde banı kaldırdım demişsin ama hala cihazın valoranta girince dedect oluyor o yüzden val5 alıyorsun. Yaptığın işlemlerden sonra bios update veya bios down yapman gerekiyor. Sana önerim eğer spoofer denediysen tekrarla ya da kendin serial id lerini değiştirdiysen artık ne yaptıysan tekrar yap ve bios sürümünü güncelle veya düşür bir de böyle dene

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
val 5 hatası çözümü:
Hesap başka yerde oturum açmış durumda.Tüm cihazlardaki oturumunu kapatmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...