valorant hwıd banım hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, Ocak yada Şubat ayları civarı valorant cihaz banı yemiştim ticket attığım zaman 06.06.2021 tarihinde banınız kalkacak dendi şuan oyuna giriş yaptığımda hiçbir hata almıyorum bugün itibari ile 11.06.2021
Fakat oyuna giriş yaparken (yeni hesaplarla) hangisi olursa olsun 1. Dm maçı oynarken yarıda 3.Parti Yazılım Kullanıcı yasaklandı hatası alıyorum daha önceden cihaz banı yiyip açıldıktan sonraki süreçte böyle şeylerle karşılaşan biri olursa yardımcı olabilir mi ticket attım cevaplar hep aynı Sapmalar oluyor vs. fakat üstünden 5 iş günü geçmiş bulunmakta bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Ve sanki artık yeni bir hesap açıp oynadıktan sonra 20 maç ban yemesemde tedirgin olucakmışım gibi ya ban yersem diye. Demem o ki böyle bir sorunla yaşayıp çözen biri varmı,

Özet gerekirse: Cihaz Ban tarihim 06.06.2021 Fakat şuan açtığım hesaplarda 1 oyun oynadığımda ortasında "Hileci Tespit Edildi 3.Parti Yazılım KALICI OLARAK UZAKLAŞTIRILDI." diyerek o hesap ban yiyiyor.
yardımlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum banların açılmasında sapmalar olabiliyor fakat anladığım kadarıyla seninki normalden biraz daha fazla sapmış :D
Yeni bi bilet oluşturup bu durumu Riot'un kendisine ilet şu sıralar aynı durumdan muzdarip çok fazla insan var sana da yardımcı olurlar.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hwid banınız kalktıktan sonra bilgisayarınıza temiz bir kurulum yapmanız önerilir. Banınızın tarihi geçtiyse riot'a ticket atın ve banınızın kalktığını ama sorunun devam ettiğini söyleyin, ayrıca vanguard açıkken başka bir oyunda hile açmanız bu durumu tetikler. Temiz bir kurulum yapın ve riot a ticket atın, başka bir oyunda hile kullanacaksanız vanguard ı kapatın ve öyle açın hileyi.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Reis benimde 7 sinde kalkıcaktı bugün 11 i yeni basladım oynamaya gercekten cok sacma bastan farklı hesaptan ticket de ıste cok sacma x tarihinde kalıkıyordu falan ondan sonra duzeltıyorlar benım bugun duzelttıler suanlık bı sıkıntı yok ama hala ana hesabınızda bı kac gun oynamayın dedıler bıraz sacma ıslerı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...