i am better
Uzman Üye
kardeşim ban yemişsindir ama daha gözükmüyordur bir kaç güne belli olur
Delay Ban'a düşmüşsün dostum hwid banın kalkana kadar bu şekilde ban yemeye devam edeceksin ha 15 dakika ha 30 dakika sonuç değişmeyecek HWID ban'ın açılana kadar beklemeni tavsiye ederim yoksa ban süren uzayabilir.
val 5 bağlantı hatası olarak var ve val 5 valoranttan uzaklaştırıldın diye hata var aynı şeyler değil arkadaşlar karıştırmayın
Delay Ban'a düşmüşsün dostum hwid banın kalkana kadar bu şekilde ban yemeye devam edeceksin ha 15 dakika ha 30 dakika sonuç değişmeyecek HWID ban'ın açılana kadar beklemeni tavsiye ederim yoksa ban süren uzayabilir.
+ Olarak Bağlantı Hatası Olan Val 5 yemiş olabilir hesabın kalıcı uzaklaştırıldı mı ?
bağlantı hatası olarak gözüktü.yeniden başlatın tekrar deneyin falan yazıyordu
sorunsuz bir şekilde birkaç maç attım daha hata almadım sanırım bağlantı hatasından dolayı oldu çünkü uzaklaştırıldın falan yazmadı oyunu yeniden başlatınız falan yazdı
reis hwid ban yesen oyuna bile girmez. Benim 2 ay önce hwid banım bitti birdaha yedim başka bir hileden. Yeni hesap açıp girmeye çalışsan bile o yeni açtığın hesap ban yiyor,kısacası ban yememisşin. Yesen oyuna hiç giremezsin, delay yesen her elden veya 2 3 elden sonra aynı hatayı verirdi
Bağlıtı hatasıdır o bazen bende almiyorum arada oluyor öyle ban yese direk ban atarlar
reis hwid ban yesen oyuna bile girmez. Benim 2 ay önce hwid banım bitti birdaha yedim başka bir hileden. Yeni hesap açıp girmeye çalışsan bile o yeni açtığın hesap ban yiyor,kısacası ban yememisşin. Yesen oyuna hiç giremezsin, delay yesen her elden veya 2 3 elden sonra aynı hatayı verirdi
Delay yese bile hesabı her seferinde uzaklaştırılırdı kanka, HWID yediğinde bile bazen delay ban'a düşebiliyorsun.
Delay yese bile hesabı her seferinde uzaklaştırılırdı kanka, HWID yediğinde bile bazen delay ban'a düşebiliyorsun.
Hesaba tekrar tekrar giremez mânasında söyledim
ben de aynı şekilde hwid yiyen birisiyim tekrar tekrar ve spoofer ne yazık ki benim sistemimde çalışmıyor (hiç bir spoof) bu sebeple sürekli delaya düşmüş bir şekilde hwid süresinin bitmesini beklemiştim bu hafta bitti ve şu an sıkıntısız oynuyorumreis art ardına hwid yemis biri olarak , her seferinde yeni hesap acıyorum. Direk siyah ekran val152 hatası veriyor. Keske delaya düşse de 1 2 el oynayabilsem
asus anakartın kötü yanı :/ oynayabiliyorken lan diyorum hileyle oynayayım. Ban yedikten sonra pişman oluyorum : D döngüye girdim yeminimeben de aynı şekilde hwid yiyen birisiyim tekrar tekrar ve spoofer ne yazık ki benim sistemimde çalışmıyor (hiç bir spoof) bu sebeple sürekli delaya düşmüş bir şekilde hwid süresinin bitmesini beklemiştim bu hafta bitti ve şu an sıkıntısız oynuyorum
anakartım gigabyte bro asus değilasus anakartın kötü yanı :/ oynayabiliyorken lan diyorum hileyle oynayayım. Ban yedikten sonra pişman oluyorum : D döngüye girdim yeminime
benim asus emmogli, adam akıllı spoofer yok+ olsa bile internetim yavas. Kim format atıcak o kadar şeyi geri yükleyecek oohohohoohoooooo yazarken erindimanakartım gigabyte bro asus değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?