Çözüldü Valorant Val 5 hatasını nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
arkadaşlar ben banlıydım banımı kaldırdım sonra valorant a girdim 1 el in yarısında val 5 oyundan uzaklaştırıldın dedi birde girdiğim hesap ta iyon vandal felan vardım en az 300 tl yatırmıştıp hesap gitti bu lanet val 5 hatasını nasıl çözecem hesap gitti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çözüm
arkadaşlar ben banlıydım banımı kaldırdım sonra valorant a girdim 1 el in yarısında val 5 oyundan uzaklaştırıldın dedi birde girdiğim hesap ta iyon vandal felan vardım en az 300 tl yatırmıştıp hesap gitti bu lanet val 5 hatasını nasıl çözecem hesap gitti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dostum Hesabının Şifresini Değiştirip Tekrar Giriş Yapmayı Denermisin Olmazsa Ticket Atabilirsin
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu hatayı almanızın nedeni hesabınızın başka bir yerde oturum açık bırakmış olmanızdır. Eğer beta sürümünde hesabınız varsa bu hata ile karşılaşmanız çok doğal. Bunun için hesaplardaki oturumunu kapatıp istediğin cihazda tekrar oturum açman

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum Hesabının Şifresini Değiştirip Tekrar Giriş Yapmayı Denermisin Olmazsa Ticket Atabilirsin

Çözüm
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Spooflayarak banını kaldırdıysan tekrar banlandığında VAL 5 hatası alman normal. Kısacası eğer bağlantı/oturum hatası değilse tekrardan banlanmışsın dostum. Oyuna tekrar giriş yapmayı denediğinde VAN 152 almıyorsan denildiği gibi oturumları kapatıp tekrar denemelisin.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sadece başkasının hesaba girmesi değil bunun sebebi maç içinde hileden ban yersende val5 veriyor

Kardeşim muhtemelen düzgün spoof atamıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hesap başka yerde oturum açmış. şifreni değiştirmeyi, herkesi atmayı dene.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sorun çözüldüğünde yazarsan sevinirim Çözümü kuzenime lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...