Çözüldü Valorant val 51 Hatası Alıyorum Hile Kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba valorant yükledim ve daha ilk girişte val 51 hatası alıyorum daha önce hiç hile kullanmadım makroda açmadım zaten oyunu yeni yükledim ilk açışım ve bu hatayı veriyor.
Youtubeden videolara baktım ve hepsini denedim olmadı hizmetleri yaptım internet güvenlik duvarını kapattım antivirüs yok ama yinede hata alıyorum nasıl çözebilirim

Not: Hizmetlerden vgc yi otomatik yapıyorum ama başlangıçta çalışmıyor bu yüzden olabilirmi?

Son düzenleme:
Çözüm
Modem banı yemişsin, büyük ihtimal MemoryUI tetiklemiş olabilir
Çözümü;
Vpn indirin (Windscribe olsun) indirdikten sonra vpni çalıştırın yeni hesap oluşturun oyuna girin ve vpni kapatın.
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Çözümü;
Vpn indirin (Windscribe olsun) indirdikten sonra vpni çalıştırın yeni hesap oluşturun oyuna girin ve vpni kapatın.

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çözümü;
tamamda winsharpı hiç çalıştırmadım valortantı bu gün indirdim winsharpıda en son 3-4 gün önce açmıştım ki zaten bilgisayarda deep freeze kurulu

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Valorant'ın kendi sitesinde hata kodları ve nedenleri yazmaktadır lütfen biraz araştırın.

1620390493016.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...