Hocam bu sorunun ban ile bir alakası yok başka birisi giriyorsa hesabına ondan dolayı giremezsin val 3 genellikle 2 kişinin 1 hesaba aynı anda girmesiyle bu sorun çıkarvalorantta geçen hafta hwid banımı açtım fakat hesaba girdiğimde val3 veriyor bu val 3 hatası delay ban dedikleri şey mi yoksa başka bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim
hocam val 3 hesaba başkası giriyor demek random hesap kulanıyorsan normal bişeyvalorantta geçen hafta hwid banımı açtım fakat hesaba girdiğimde val3 veriyor bu val 3 hatası delay ban dedikleri şey mi yoksa başka bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim
Val 3 genellikle 2 kişinin 1 hesaba aynı anda girmesine sebep olur.valorantta geçen hafta hwid banımı açtım fakat hesaba girdiğimde val3 veriyor bu val 3 hatası delay ban dedikleri şey mi yoksa başka bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim
Var hocam. Val5 val4 val3 aynıdır. Oyundan uzaklastirildiniz yazdığı an kodunun önemi yok yani. Val3 ve val4 yemişliğim varHocam bu sorunun ban ile bir alakası yok başka birisi giriyorsa hesabına ondan dolayı giremezsin val 3 genellikle 2 kişinin 1 hesaba aynı anda girmesiyle bu sorun çıkar
Val5 en sık görülen ban türü ancak oyundan uzaklaştırıldınız uyarisi olmasi lazim . Val5 verip baglanti hatasi da oluyor ve bu ban olmuyor. Aynı şekl val4 ve val3 icinde gecerli bu. Uyarı mesajında oyundan uzaklastirildiniz yaziyorsa hwid bandırvalorantta geçen hafta hwid banımı açtım fakat hesaba girdiğimde val3 veriyor bu val 3 hatası delay ban dedikleri şey mi yoksa başka bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim