4 May 2021 #1 erend4141 E Süper Üye Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 1,191 Çözümler 44 Tepki puanı 116 Ödüller 9 7 HİZMET YILI valorant yükledim girmeye çalışıyorum val 51 hatası grup oluşutulurken hata oluştu diyor valorant sitesinde yeniden başlat yazmış denedim vpn açtım dns değiştirdim hizmetlerden vanguard otomatiğe çektim olmadı ne yapabilirim?
valorant yükledim girmeye çalışıyorum val 51 hatası grup oluşutulurken hata oluştu diyor valorant sitesinde yeniden başlat yazmış denedim vpn açtım dns değiştirdim hizmetlerden vanguard otomatiğe çektim olmadı ne yapabilirim?
Çözüm #Dragon Hack 4 May 2021 Bu Sorunun Birçok Çözümü var Şu Videodaki Adımı Uygulayın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Tabi Bu Kesin Çözüm Demiyorum Dene Sadece)
Bu Sorunun Birçok Çözümü var Şu Videodaki Adımı Uygulayın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Tabi Bu Kesin Çözüm Demiyorum Dene Sadece)
4 May 2021 #2 acabaadımne A Üye Katılım 27 Ara 2020 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI bu sorun bendede yaşandı valorantı sil geri yükle Oyla 0 Olumsuz oyla
4 May 2021 #3 #Dragon Hack Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz Emektar Üye Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 1,733 Çözümler 510 Tepki puanı 771 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Bu Sorunun Birçok Çözümü var Şu Videodaki Adımı Uygulayın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Tabi Bu Kesin Çözüm Demiyorum Dene Sadece) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bu Sorunun Birçok Çözümü var Şu Videodaki Adımı Uygulayın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Tabi Bu Kesin Çözüm Demiyorum Dene Sadece)
4 May 2021 Konuyu başlatan #4 erend4141 E Süper Üye Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 1,191 Çözümler 44 Tepki puanı 116 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Dragon Hack' Alıntı: Bu Sorunun Birçok Çözümü var Şu Videodaki Adımı Uygulayın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Tabi Bu Kesin Çözüm Demiyorum Dene Sadece) Genişletmek için tıklayın ... konuda bunları yaptığımı söylüyorum zaten ama yinede sağol Oyla 0 Olumsuz oyla
Dragon Hack' Alıntı: Bu Sorunun Birçok Çözümü var Şu Videodaki Adımı Uygulayın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (Tabi Bu Kesin Çözüm Demiyorum Dene Sadece) Genişletmek için tıklayın ... konuda bunları yaptığımı söylüyorum zaten ama yinede sağol