Çözüldü Valorant Van 6 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İyi akşamlar arkadaşlar. Geçenlerde valorant bir güncelleme attı ve o güncelleme den sonra oyunumda yükleme ekranından sonra hata vermeye başladı ne yaparsam yapayım giremiyorum oyuna.

1- Vanguard kaldırıp yükledim olmadı.
2- Valorant kaldırıp yükledim olmadı.
3- Defender güvenlik duvarından valorant'a, vanguard'a, riotgames'e izin verdim olmadı.
4- Ağ ayarlarından ipv4 adress ayarlarını değiştirdim olmadı. (internette gördüm 8. 8. 8. 8, 8. 8. 4. 4 yazdım fakat olmadı)

Ne yaparsam bu sorun çözülür durup dururken neden böyle bir hata ile karşılaştım yardım ederseniz çok mutlu olurum

Riot Games e bilet yolladım bu hata ile ilgili her şeyi açıkladım fakat burdan daha hızlı cevap alabileceğimi düşünüyorum buraya da yazayım dedim saygılar iyi geceler.

NOT: BU SORUNU YAŞAYAN BAŞKALARI VARDIR DİYE ÇÖZDÜKTEN SONRA ÇÖZÜMÜNÜ EKLEME YAPARIM

Ekran Görüntüsü (32).png

Çözüm
Selamlar, Kontrol ettiğimde van 6 hatasının çözümü olarak sunulan makalede yazan "VAN 6. VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır." Olarak belirtilmiş. Eğer hatanızı düzeltmediyse bu video işinize yarayabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
riot gamesten gelecek cevapta büyük ihtimalle çözersin bunu çünkü bende daha önce lol de yaşamıştım bunun gibi bişey çözmüşlerdi benimki pcdeki antivirüsten kaynaklıydı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga ticket at ticket ta hallolmassa bi oyunu sil yükle istersen modeme reset te atamyı dene

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Kontrol ettiğimde van 6 hatasının çözümü olarak sunulan makalede yazan "VAN 6. VALORANT bağlantı hatasıyla karşılaştı. Lütfen bağlanmak için istemciyi yeniden çalıştır." Olarak belirtilmiş. Eğer hatanızı düzeltmediyse bu video işinize yarayabilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...