Çözüldü Valorant van 138 hatasını nasıl düzeltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar eskiden oynarken böyle bir hata almıyordum fakat son zamanlarda full bu hatayı alıyorum zaten normalde valorant oynayan birisi değilim fakat oyuna girdiğimde herhangi bir maça giriyorum ve bu hata ile karşılaşıyorum ardından oyundan atıyor lütfen bir çözümünü bilen varsa desin csgo oyuncusuydum normalde fakat bıraktım valorant oynamak istiyorum ama hata nedeniyle oynayamıyorum format atmayı denedim windowsun tüm sürümlerini denedim ama fark etmedi şuan windows 10 pro 64 bir kullanıyorum işlemcim amd a6-6400k ekran kartım msı gt 730 4 gb ram ddr3 8 gb böyle ortalama bir pc var fakat valorant için yeterli olduğunu düşünüyorum zaten eskiden oynarken hiç bir sorun olmuyordu nedense artık oluyor csgo da 50 60 fps de oynayabiliyorum valorntda da 70 fps lerde yani ortalama bir fps hatanın sistemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum eğer çözümünü bilen varsa söylerse cidden çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sorunun çözümü için 4 farklı yol sunuyor hepsini deneyip sorununu halledebilirsin diye düşünüyorum

her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bu hatayı bende çok yaşıyordum sonradan riotun istemcisini açmamış olduğumu öğrenince başlangıçtan açtım onu problem yoktu 2 gün sonra tekrar girdiğimde aynı hatayı bende aldım youtubeden biraz araştırınca yaptım kanka yani senin format atman bi tık sıkıntı olmuş ve 70 fps e kadar alan birinin oyunda bir problemi olmamalı yani oyunun çökmesi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...